Καδράκια χειροποίητα από Τελάρα κεντήματος

Καδράκια χειροποίητα από Τελάρα κεντήματος

Καλοκαίρι και ανεβαίνουμε πλέον πιο συχνά στο σπίτι μας στο χωριό. Η ανάγκη για αλλαγή στη διακόσμηση ήταν έντονη …  Η πρώτη προσθήκη που σκέφτηκα είχε μια νοτά παραδοσιακού χαρακτήρα. Ψάχνοντας ανάμεσα σε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα, βρήκα κάτι παλιά σεμεδάκια, έτσι μου ήρθε η ιδέα να ετοιμάσω καδράκια για να στολίσουν τους τοίχους του σπιτιού.

Προμηθεύτηκα καδράκια από τοπικό κατάστημα και μάλιστα σε πολύ οικονομική τιμή. Με πολύ ευκολία, ετοίμασα τα καδράκια που μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.

Εκτός από τα τελάρα και τα σεμεδάκια θα χρειαστείτε μόνο ένα ψαλίδι!! Περνάμε τα σεμεδάκια στο τελάρο κεντήματος και κόβουμε όσο περισεύει. Τόσο απλό και εύκολο.

Εκτός τη διακοσμητική του χρήση, που προσωπικά λάτρεψα, έχουν και συναισθηματική αξία καθώς από μικρή έβλεπα τη γιαγιά και τη μαμά μου να τα ετοιμάζουν για την προίκα μου!!! Ήρθε η ώρα λοιπόν που βρήκαν και αυτά τη θέση τους.

Ελπίζω να μην δει η μαμά μου αυτό το άρθρο !!!

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα