Καδράκια χειροποίητα από Τελάρα κεντήματος

Καδράκια χειροποίητα από Τελάρα κεντήματος

Καλοκαίρι και ανεβαίνουμε πλέον πιο συχνά στο σπίτι μας στο χωριό. Η ανάγκη για αλλαγή στη διακόσμηση ήταν έντονη …  Η πρώτη προσθήκη που σκέφτηκα είχε μια νοτά παραδοσιακού χαρακτήρα. Ψάχνοντας ανάμεσα σε αντικείμενα που δεν χρησιμοποιούσα μέχρι τώρα, βρήκα κάτι παλιά σεμεδάκια, έτσι μου ήρθε η ιδέα να ετοιμάσω καδράκια για να στολίσουν τους τοίχους του σπιτιού.

Προμηθεύτηκα καδράκια από τοπικό κατάστημα και μάλιστα σε πολύ οικονομική τιμή. Με πολύ ευκολία, ετοίμασα τα καδράκια που μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία.

Εκτός από τα τελάρα και τα σεμεδάκια θα χρειαστείτε μόνο ένα ψαλίδι!! Περνάμε τα σεμεδάκια στο τελάρο κεντήματος και κόβουμε όσο περισεύει. Τόσο απλό και εύκολο.

Εκτός τη διακοσμητική του χρήση, που προσωπικά λάτρεψα, έχουν και συναισθηματική αξία καθώς από μικρή έβλεπα τη γιαγιά και τη μαμά μου να τα ετοιμάζουν για την προίκα μου!!! Ήρθε η ώρα λοιπόν που βρήκαν και αυτά τη θέση τους.

Ελπίζω να μην δει η μαμά μου αυτό το άρθρο !!!

Είμαι η Βούλα, ιδιοκτήτρια Παιδικού Σταθμού και ΚΔΑΠ στα Γρεβενά και η ενασχόλησή μου με την προσχολική εκπαίδευση ξεπερνάει τα 10 χρόνια. Mαμά της Στέλλας, του Δημήτρη και του Απόλλωνα. Και επειδή δεν έχω ησυχία, δεν μου έφταναν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, αποφάσισα να συμμετέχω στη δημιουργία του «Παραμυθοσκόπιου».

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα