Τραγούδια Αγαπημένα Παραμύθια Τυλιγμένα

Τραγούδια Αγαπημένα Παραμύθια Τυλιγμένα

Πρόσφατα ανακάλυψα από τις Εκδόσεις Κεντικελένη  μια σειρά παιδικών βιβλίων με τίτλο   “Τραγούδια αγαπημένα παραμυθία τυλιγμένα”  και έχουν  γίνει τα αγαπημένα μου. Ειδικά αν είστε παιδαγωγός θα σας βοηθήσουν σίγουρα στην τάξη. Η σειρά αποτελείται από δύο τόμους με την υπογραφή των Έλλη Ναουμ – Γιούλη Παπαμιχαηλ και την Παιδική χορωδία της Λεοντείου Σχολής Αθηνών. Μέσα στις σελίδες θα βρείτε πολλά κλασσικά παιδικά τραγούδια δοσμένα με ένα παραμυθένιο τρόπο. Όμορφες εικόνες συνοδεύουν το κείμενο και κάνουν πιο ονειρική την ανάγνωση. Κάθε τόμος αποτελείται από 13 τραγούδια των Παιδικών μας Χρόνων και συνοδεύεται από Cd. 

Λίγα λόγια για τα βιβλία

26 παιδικά τραγούδια. Μοιρασμένα σε δυο βιβλία.

26 αγαπημένα τραγούδια, παρέα τους μεγαλώσαμε, μας τα έχουν τραγουδήσει και τα έχουμε τραγουδήσει.

26 τραγούδια, 26 γνωστοί σκοποί που τραγούδησαν οι γλυκές, μελωδικές φωνές της Παιδικής Χορωδίας της Λεοντίου Σχολής Αθηνών.

Δεν μπορεί, σκεφτήκαμε! Δεν μπορεί να μην κρύβεται μία ιστορία πίσω από κάθε τραγούδι. Όμως δεν υπήρχε ή, αν υπήρχε, δεν την ξέραμε. Γι’ αυτό τη δημιουργήσαμε! Όχι μόνες μας. Σε πολλές από αυτές είχαμε την βοήθεια των μικρών μαθητών μας η φαντασία τους αστείρευτη και η οπτική τους, πηγή έμπνευσης για μας!

26 παραμύθια και ιστορίες! Μία για κάθε τραγούδι. Πότε διδακτικές, πότε συγκινητικές, καινούργιες ή παλιές αλλά διαφορετικές, μεγαλύτερες ή μικρότερες, όλες όμως ταιριαστές με τα τραγούδια.

Τις αγαπήσαμε αυτές τις ιστορίες. Σχεδόν όσο και τα τραγούδια τους! Ελπίζουμε να τις αγαπήσετε κι εσείς και να τις απολαύσετε με τα παιδιά σας τραγουδώντας ξανά τα γνώριμα αγαπημένα παιδικά τραγούδια

Μπορείτε να αποκτήσετε τα δικά σας αντίτυπα από τις Εκδόσεις Κεντικελένης με ένα κλικ ΕΔΩ. Τρέχει και έκπτωση 30% στη σελίδα των Εκδόσεων. 

 

Είμαι η Βούλα, ιδιοκτήτρια Παιδικού Σταθμού και ΚΔΑΠ στα Γρεβενά και η ενασχόλησή μου με την προσχολική εκπαίδευση ξεπερνάει τα 10 χρόνια. Mαμά της Στέλλας, του Δημήτρη και του Απόλλωνα. Και επειδή δεν έχω ησυχία, δεν μου έφταναν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, αποφάσισα να συμμετέχω στη δημιουργία του «Παραμυθοσκόπιου».

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα