Το αστεράκι που μετακόμισε

Το αστεράκι που μετακόμισε

Οι Εκδόσεις Φυλάτος μας παρουσιάζουν το βιβλίο της Ευαγγελίας ΠαπαθανασίουΤο αστεράκι που μετακόμισε¨. Μέσα από τη γλυκιά της ιστορία η συγγραφέας μας περνάει μηνύματα αγάπης και εν συναίσθησης θίγοντας το θέμα της διαφορετικότητας. Μας δείχνει πόσο βοηθάει το να μπορούμε να μπούμε στη θέση του άλλου, πόσο σημαντικό είναι να έχουμε κίνητρα και φυσικά να αποδεχθούμε τη διαφορετικότητα.

Το μικρό διαφορετικό μας αστεράκι μιλούσε συνέχεια και έλεγε και πολλές ιστορίες… κάτι που δεν συνηθίζουν τα αστέρια. Είχε και άλλη μια ¨κακιά¨ συνήθεια… έκανε πολλές ερωτήσεις! Κάτι που κούραζε πολύ τα μεγαλύτερα αστέρια και δεν του έδιναν σημασία γιατί τις περισσότερες φορές δεν είχαν απάντηση να του δώσουν. Το αστεράκι μας αφού το μάλωσαν τα υπόλοιπα αποφάσισε να μην μιλάει πλέον για πολύ καιρό… Μέχρι που ένας άγγελος του ανέθεσε μια μοναδική αποστολή. Το αστεράκι θα μετακόμιζε στη γη, το μικρό γαλάζιο πλανήτη, όπως τον αποκαλούσαν και εκεί θα έλεγε μια και μοναδική ιστορία, την ιστορία της Γέννησης. Μάλιστα, το αστεράκι ήξερε καλά την ιστορία αυτή καθώς κάθονταν πολύ κοντά στο λαμπερό αστέρι που είχε φανεί στον ουρανό στη γέννηση του Χριστού. Το αστεράκι αποδέχθηκε την αποστολή του και έλαμπε πλέον στις καρδιές των ανθρώπων.

Λίγα λόγια από το βιβλίο

Πόσο δύσκολο είναι να είσαι διαφορετικός;
Πόσο μόνος μπορεί να νιώθεις όταν σε απορρίπτουν οι άλλοι
γύρω σου επειδή δεν είσαι σαν και αυτούς;
Κι όμως!
Κάθε «διαφορά» μπορεί να είναι ένα χάρισμα!
Και κάπου να χρειάζεται ακριβώς αυτό το χάρισμα για να κάνει
κάποιους άλλους ευτυχισμένους…

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας Αστεράκι που μετακόμισε είτε σε έντυπη μορφή είτε σε ebook από τις Εκδόσεις Φυλάτος ΕΔΩ. Θα τρέξει διαγωνισμός για 3 ebook στη σελίδα μας στο instagram οπότε μείνετε συντονισμένοι!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα