Η ψείρα δεν είναι κατοικίδιο…. Εκδόσεις Μίνωας

Η ψείρα δεν είναι κατοικίδιο…. Εκδόσεις Μίνωας

Οι Εκδόσεις Μίνωας εγκαινιάζουν μια νέα παιδική σειρά βιβλίων με ήρωες τα παιδιά του 1ου Νηπιαγωγείου Αστερούπολης. Οι διασκεδαστικές περιπέτειες των μαθητών μεταμορφώνονται σε ιστορίες με χιούμορ, φαντασία, παιχνίδια και ζαβολιές και δημιουργούν τη σειρά ¨Ζήτω το νηπιαγωγείο¨.

Το πρώτο βιβλίο της σειράς, που υπογράφει η Κωνσταντίνα Αρμενιάκου είναι ¨Η ψείρα δεν είναι κατοικίδιο¨ με θέμα τη διάσημη ψείρα που κάνει συχνά την εμφάνιση της στις τάξεις των σχολείων. Η γλυκιά εικονογράφηση είναι της Χρύσας Σπυρίδωνος. Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω. Είναι ιδανικό τόσο για γονείς όσο και για εκπαιδευτικούς για να θίξουν στα παιδιά το θέμα της ψείρας.

Η ψείρα κάνει την εμφάνιση της στην τάξη της Μελίνας, η οποία θέλει να μετακομίσει στο δικό της κεφάλι. Με την επίσκεψη της ψείρας στο κεφάλι της, η Μελίνα είναι πολύ χαρούμενη γιατί πάντα ήθελε ένα κατοικίδιο…. Όταν, όμως, κολλάει όλη η τάξη και η ψείρα με την οικογένεια της δημιουργούν πολλά προβλήματα η Μελίνα πείθεται να την αποχωριστεί και να την στείλει ταξίδι!! Μια ιστορία γεμάτη από την αθωότητα των παιδιών!!!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Η Μελίνα αγαπάει πολύ τα ζώα, αλλά οι γονείς της δεν της παίρνουν κατοικίδιο. Ευτυχώς, η φίλη της η Σοφία έχει ψείρες και, αν κολλήσει μία, θα αποκτήσει το δικό της ζωάκι και… ούτε ψείρα ούτε ζημιά! Μα η ψείρα δεν είναι ένα φρόνιμο κατοικίδιο και σίγουρα δεν έχει θέση στο νηπιαγωγείο…

Μπορείτε να αποκτήσετε και εσείς τη δική σας ψείρα ΕΔΩ. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα