Η μαμά μου είναι πειρατίνα!

Η μαμά μου είναι πειρατίνα!

Ένα ακόμα βιβλίο ήρθε να προστεθεί στη συλλογή μας από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος! Ένα βιβλίο. που μας συγκίνησε, αφού αφορά στον καρκίνο!

Μια μανούλα, λοιπόν, εμφανίζει καρκίνο στο στήθος και έρχεται η στιγμή, που θα πρέπει να μιλήσει στο παιδί της!Ευρηματική παραλληλίζει την περιπέτειά της με ένα καράβι πειρατών , που παλεύουν στα κύματα για να φτάσουν στο νησί με το θησαυρό! Το καράβι, μάλιστα, το λένε “οι ατρόμητοι”! Κάθε φορά, που η μαμά επιστρέφει στο σπίτι μετά από τις θεραπείες της, εξηγεί ότι φταίει η φουρτούνα για τη ναυτία της.

Έρχεται, όμως η μέρα που το πειρατικό καράβι της μαμάς φτάνει, επιτέλους στο νησί και η μαμά επιστρέφει στο σπίτι νικήτρια! Βγάζει ακόμη και το πειρατικό φουλάρι από το κεφάλι της κι ας μην έχει πολλά μαλλιά!

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο βιβλίο, που αγγίζει ένα ευαίσθητο θέμα με ιδιαίτερο τρόπο! Ένα τρόπο που βοηθάει ακόμα κι ένα παιδάκι 3 χρονών να αντιληφθεί τη “φουρτούνα” που μπορεί να αντιμετωπίζει η οικογένειά του!

Αξίζει να σημειωθεί πως μέρος των κερδών από την αγορά του παραμυθιού, θα διατεθεί για τις ανάγκες του συλλόγου “άλμα ζωής”! Έναν πανελλήνιο σύλλογο γυναικών με καρκίνο του μαστού!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα