Όταν μιλάει η σιωπή

Όταν μιλάει η σιωπή

Μια παρέα τεσσάρων εφήβων, ξεκίνησε, ένα καλοκαίρι να αναζητήσουν μια νέα περιπέτεια. Και τα τέσσερα παιδιά προέρχονται από οικογένειες με τραυματισμένες σχέσεις και μηδαμινές ελπίδες για αλλαγή! Ωστόσο, τα τέσσερα αυτά παιδιά, προσπαθούν να ζήσουν τη ζωή τους σα να μην υπάρχουν προβλήματα!

Τι αποφασίζουν να κάνουν τα παιδιά, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με απρόσμενες καταστάσεις; Που αποφασίζουν να πάνε ένα πρωινό του καλοκαιριού και ποιον συναντάνε στο δάσος; Πώς θα αντιδράσουν; Όλα αυτά κι ακόμη περισσότερα, θα τα μάθετε κατά την ανάγνωση του βιβλίου.

Συγγραφείς του βιβλίου είναι ο Σταύρος και η Σταυρούλα Σταμάτη και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άθως!!!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα