Όλοι εμείς … από τις Εκδόσεις Δεσύλλας

Όλοι εμείς … από τις Εκδόσεις Δεσύλλας

Ένα βιβλίο για όλα αυτά που μας ενώνουν τους ανθρώπους ήρθε θα προστεθεί στην μεγάλη συλλογή του Εκδοτικού Δεσύλλας και τα ταυτόχρονα και στην δική μας. Ένα νέο βιβλίο που έχει γράψει και εικονογραφήσει η ξένη συγγραφέας Gökçe İrten σε μετάφραση της Αργυρώς Πιπίνη. Τι να σας πρωτοπώ για το καταπληκτικό αυτό βιβλίο…Παρουσιάζει όλα αυτά που ενώνουν εμάς τους ανθρώπους με ένα μοναδικό τρόπο. Μια σημαντική υπενθύμιση στο πόσο ίδιοι είμαστε και στο πόσα πράγματα μας ενώνουν για να αισθανόμαστε όλοι εμείς όμορφα…Και ξέρετε ποια είναι αυτά που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα;… ο θαυμασμός, τα όνειρα, η λαχτάρα, η απογοήτευση, ο φόβος, το άγνωστο μα κυρίως η … ΑΓΑΠΗ! Αγάπη για ότι κάνουμε…για την ζωγραφική, για την μουσική, για τα ταξίδια, για την θάλασσα, για την παρέα…Θα χαρακτήριζα αυτό το βιβλίο ως πανανθρώπινο και ταυτόχρονα λίγο ρομαντικό.. Με μια ονειρεμένη εικονογράφηση με διαφορετικές τεχνικές θα ταξιδέψει τον αναγνώστη. Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 4 χρονών και άνω..

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Όπου κι αν μένουμε, όποιοι κι αν είμαστε, όλοι ζούμε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια που λέγεται ζωή.

Ενώ μπορεί να φαινόμαστε διαφορετικοί ή να προερχόμαστε από διαφορετικά μέρη, είμαστε όλοι μέρος μιας κοινότητας και όλοι έχουμε κοινά πράγματα. Έχουμε κοινά συναισθήματα, όπως αγάπη, ελπίδα, φόβο και χαρά. Μοιραζόμαστε εμπειρίες, όπως να τρώμε γεύματα, να παίζουμε μουσική μαζί ή να φροντίζουμε κατοικίδια.

Ένα ξεχωριστό εικονογραφημένο βιβλίο για το πόσο ίδιοι είναι όλοι οι άνθρωποι μέσα στη διαφορετικότητά τους, την αποδοχή του εαυτού μας και το σεβασμό προς τους άλλους…

Εάν θέλετε να το αποκτήσετε επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού ΕΔΩ ή τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε τα σχόλια σας.

Καλή σας Ανάγνωση!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα