Όλιβερ Τουιστ…. Ο Ντίκενς για παιδιά

Όλιβερ Τουιστ…. Ο Ντίκενς για παιδιά

Οι Εκδόσεις Μίνωας συστήνουν τον Τσάρλς Ντίκενς, που συγκαταλέγεται στους πιο σημαντικούς συγγραφείς της εποχής του. Η σειρά απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω.

Μέσα από τη νέα σειρά βιβλίων ¨Ο Ντίκενς για παιδιά¨ οι μικροί αναγνώστες θα μυηθούν στον κόσμο των κορυφαίων έργων της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Τα βιβλία είναι κατάλληλα διασκευασμένα για παιδιά με υπέροχη εικονογράφηση. Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από την Ράνια Μπουμπουρή.

Εμείς ξεκινήσαμε τη γνωριμία μας με τον Τσάρλς Ντίκενς με το βιβλίο ¨Όλιβερ Τουίστ¨, την διάσημη ιστορία του φτωχού αγοριού που μέσα από πολλές δυσκολίες βρήκε τη ζεστασιά μιας οικογένειας.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Ο Όλιβερ Τουίστ είναι ένα πάμφτωχο αγόρι. Γεννήθηκε μες στη φτώχεια και μες στη φτώχεια κυλάει η ζωή του. Εκείνη την εποχή, το να ζει κάποιος σε πτωχοκομείο σήμαινε ότι του φέρονταν σαν να ’ταν σκουπίδι. Ο Όλιβερ δουλεύει σκληρά και αμείβεται με ελάχιστο φαγητό, σύντομα όμως μαθαίνει τι κινδύνους διατρέχει όποιος ζητάει κάτι παραπάνω.

Αυτό που χρειάζεται στ’ αλήθεια ο Όλιβερ είναι μια οικογένεια. Μπορεί άραγε μια συμμορία κλεφτών, απαγωγέων και δολοφόνων να θεωρηθεί οικογένεια;

Στην ίδια σειρά κυκλοφορεί και το βιβλίο ¨Μεγάλες Προσδοκίες¨. Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο του ¨Όλιβερ Τουιστ¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας με ένα κλικ ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα