Όλα τα σώματα όμορφα τα βρίσκω…. από τις Εκδόσεις Πουά!!!

Όλα τα σώματα όμορφα τα βρίσκω…. από τις Εκδόσεις Πουά!!!

Οι  Εκδόσεις Πουά έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα ένα υπέροχο βιβλίο, ύμνο θα λέγαμε για την ποικιλομορφία και την διαφορετικότητα των ανθρώπινων σωμάτων. Η ταλαντούχα συγγραφέας Τάιλερ Φέντερ επέλεξε έναν τίτλο που ταυτόχρονα μαρτυρά το περιεχόμενο του βιβλίου, ΄Όλα τα σώματα όμορφα τα βρίσκω΄΄. Με το άνοιγμα του δεν μπορεί κανείς να προσπεράσει την μοναδική εικονογράφηση που έχει επιμεληθεί η ίδια η συγγραφέας. Μια εικονογράφηση ζωντανή, παραστατική και πολύχρωμη.. Συναντάμε κάθε λογής ανθρώπινο σώμα που σε διαφορετικά περιβάλλοντα χαίρεται ο ένας την παρέα του άλλου. Οι μικροί μας αναγνώστες θα μάθουν μέσα απ αυτό το πρωτότυπο βιβλίο ότι το κάθε σώμα είναι διαφορετικό και μοναδικό. Επιπλέον, θα αποδεχθούν το δικό τους σώμα και θα το αγαπήσουν όπως είναι.. Άποψη μου να μην λείψει από καμία παιδική βιβλιοθήκη!

Περιγραφή..

…Γραμμένο και εικονογραφημένο από την ταλαντούχα Τάιλερ Φέντερ, αυτό το συναρπαστικό βιβλίο αποτελεί έναν ύμνο στην ποικιλομορφία και τη διαφορετικότητα των ανθρώπινων σωμάτων. Η ανάδειξη των ποικίλων αποχρώσεων του  δέρματος, των σχημάτων σώματος και των τύπων μαλλιών, είναι μόνο η αρχή αυτού του τολμηρού και πραγματικά συμπεριληπτικού βιβλίου. Με φόντο πάρκα, πισίνες και χαρούμενα πάρτι, η συγγραφέας και εικονογράφος Τάιλερ Φέντερ απεικονίζει ανθρώπους διαφορετικού φύλου, από διάφορες φυλές και με διαφορετικά φυσικά χαρακτηριστικά, να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου, δίνοντας έμφαση στη σύνδεση παρά στην εξήγηση.

Με τη «ζωντανή» εικονογράφηση και τον υπέροχο ρυθμό του, το «ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ όμορφα τα βρίσκω» θα βοηθήσει τα παιδιά να σκεφτούν πάνω στο ίδιο τους το σώμα και δουν με διαφορετικό τρόπο τα σώματα των άλλων ανθρώπων…

 

Αξίζει να υπάρχει σε κάθε βιβλιοθήκη, αξίζει να γνωρίσουν τα παιδιά από μικρή ηλικία την διαφορετικότητα του κάθε σώματος..

Μπορείτε να το αναζητήσετε ΕΔΩ και να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο.

Επίσης μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία!

Υγ: Αναζητήστε και τα υπόλοιπα βιβλία του Εκδοτικού αξίζει τον κόπο, αφού μας παρουσιάζουν με μια διαφορετική οπτική αυτά που συμβαίνουν γύρω μας..

Καλή σας Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα