Χριστουγεννιάτικες Δραστηριότητες ….. με αγγλικά βιβλία από το Bythebellbooks

Χριστουγεννιάτικες Δραστηριότητες ….. με αγγλικά βιβλία από το Bythebellbooks

Κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανοίξαμε το δέμα που περιείχε χριστουγεννιάτικα βιβλία δραστηριοτήτων στα αγγλικά αλλά και υπέροχες κάρτες για να χρωματίσουμε, έκπληξη από το By The Bell Books. Πίσω από αυτό κρύβεται η Linda Lauberga που πουλάει βιβλία αγγλικών για παιδιά, βιβλία δραστηριοτήτων, κάρτες χρωματισμού αποκλειστικά των Usborne Publishing. Η πώληση γίνεται είτε χέρι – χέρι (Usborne Home), σε μπαζάρ που μπορεί για παράδειγμα να οργανωθούν από κάποιο σχολείο, σύλλογο , ακόμη και χριστουγεννιάτικα μπαζάρ αλλά και μέσω των social media. Δίνεται η δυνατότητα ακόμη να οργανώσει πάρτυ στο σπίτι σας για να γνωρίσετε και από κοντά τα βιβλία Usborne Books και μάλιστα στους καλεσμένους προσφέρεται έκπτωση αλλά και δωρεάν βιβλία. Εμείς γνωρίσαμε την ιδιοκτήτρια, , μέσω instagram …. Έαν θέλετε να αποκτήσετε και εσείς κάποιο βιβλίο της συλλογής τους ή να την γνωρίσετε από κοντά σε κάποιο home party μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ ΕΔΩ ή ΕΔΩ.

Το πρώτο βιβλίο που ανοίξαμε ήταν το Christmas Magic Painting Book ένα βιβλίο γεμάτο με χρωματοσελίδες, τόσο για μικρά όσο και για λίγο μεγαλύτερα παιδιά… στο εξώφυλλο θα βρείτε και ένα πινέλο που παρέα με νερό μόνο, θα βοηθήσουν να δώσουμε ζωή στις χριστουγεννιάτικες σελίδες.

Παραλάβαμε και δύο mini βιβλιαράκια, της σειράς Usborneminis με δραστηριότητες, το μέγεθος τους είναι ιδανικό για να τα έχετε μαζί στη βόλτα σας τώρα τις γιορτές και πολύ καλή ιδέα για δωράκια σε πάρτυ ή φίλους. Επίσης, ιδανικό μέγεθος και για να κρυφτεί στο Advent Calendar σας!! Ξεκινήσαμε, λοιπόν, με το Finger Printing Christmas, που μαζί έχει και μελανάκι για να δημιουργήσετε τα δικά σας δακτυλοτυπώματα, όπως στο βιβλίο…. εγώ λάτρεψα τον τάρανδο… και μπορείτε να συμπληρώσετε με ένα στυλό τις λεπτομέρειες στα σχέδια σας. Πολύ χαριτωμένο και το Christmas Puzzles, το μικρό βιβλίο που στο εσωτερικό του κρύβει πολλές δραστηριότητες για τα Χριστούγεννα, όπως διαδρομές, να βρούμε τις διαφορές, μαθηματικά προβλήματα που ακονίζουν το παιδικό μυαλουδάκι…. και μην ανησυχείτε …μυστικό… στο τέλος κρύβονται και οι απαντήσεις!!!

Όχι, μην νομίζετε ότι ήταν μόνο αυτά…. η νέα μας φίλη μας έκρυβε και άλλες εκπλήξεις… καρτούλες για ζωγραφική και φυσικά φακέλους για να τις βάλουμε μέσα ώστε να τις στείλουμε και τέλος…ένα ξύλινο στολιδάκι για το δέντρο….

Τα αγγλικά χριστουγεννιάτικα βιβλία μας θα μας συνοδέψουν στις γιορτές….ευκαιρία να φρεσκάρουμε και λίγο τα Αγγλικά μας!!!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα