Φούσκες

Φούσκες

Ένα καγκουρό, μια μέρα, ακολουθεί κάτι κίτρινες φούσκες, που πολύ τις αγαπά. Έτσι, φτάνει σε ένα Κοάλα… ένα ντροπαλό κοάλα, που, στην αρχή, φαίνεται να μη θέλει να κάνει παρέα μαζί του. Το καγκουρό φεύγει απογοητευμένο και μελαγχολικό, όμως……. Τι γίνεται και γυρίζει πίσω; Θα καταφέρουν, τελικά, να κάνουν παρέα τα δύο ζωάκια;

Ένα ξεχωριστό παραμύθι, που απευθύνεται σε όλα εκείνα τα παιδάκια, που είναι ντροπαλά και δυσκολεύονται να κάνουν φίλους. Η εικονογράφηση λιτή, αλλά ιδιαίτερη, που σου προκαλεί ηρεμία και συμβάλλει στην κατανόηση του νοήματος από τα μικρά παιδιά.

Το υπέροχο αυτό παραμύθι κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση. Συγγραφέας και εικονογράφος του είναι η Κιτ Τσεϊς και η μετάφρασή του έγινε από τον Αλέξανδρο Πανούση.

Εμείς το αγαπήσαμε από την πρώτη στιγμή και σας το προτείνουμε!!!

Το Καγκουρό λάτρευε τις φούσκες.”

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα