Φθινοπωρινή Μόδα από το “Βηματάκι”

Φθινοπωρινή Μόδα από το “Βηματάκι”

Σεπτέμβριος, μήνας, των πολλών αγορών..Οι πρώτες ημέρες του φθινοπώρου μας βρίσκουν τους περισσότερους σε καταστήματα ενδυμάτων- υποδημάτων και σε βιβλιοπωλεία.. Έχοντας στα χέρια μας την λίστα με τα απαραίτητα για την σχολική χρονιά αναζητάμε εκτός απ’ μολύβια, μαρκαδόρους και όμορφα….. ρούχα! Όλες οι μανούλες ψάχνουν οικονομικά αλλά ταυτόχρονα ποιοτικά ρούχα και παπούτσια για τα παιδιά.. Όσοι έχουμε καθημερινή επαφή με τα παιδιά γνωρίζουμε ότι έχουν αδυναμία στα σετάκια, γνωστά ως φόρμες. Είναι άνετα, ζεστά και ιδανικά για το παιχνίδι.

Το αγαπημένο μας κατάστημα  Βηματάκι στην πόλη μας, τα Γρεβενά, είναι το ιδανικό μέρος για να βρείτε όλα όσα ψάχνετε για την χρονιά που έρχεται. Υπέροχα σετάκια για όλες τις ηλικίες των παιδιών σας, άνετα φορέματα για τις μικρές κυρίες αλλά και εντυπωσιακά παπούτσια είναι λίγα απ’ αυτά που μπορείτε να βρείτε εκεί. Περνώντας μια βόλτα είτε απ’ τ φυσικό κατάστημα είτε επισκεπτοντας το e- shop  https://www.vimataki.gr/  θα δείτε την ανανεωμένη κολεξιόν για τις περιόδους Φθινόπωρο- Χειμώνα 2022-23. Οι τιμές είναι προσιτές καθώς και η λίστα των εκπτωτικών  κωδικών ολοένα και αυξάνεται.

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα