Υπάρχουν στα αλήθεια ξωτικά; … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Υπάρχουν στα αλήθεια ξωτικά; … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Χριστούγεννα!!! Η αγαπημένη περίοδος για μικρούς και μεγάλους. Κλείνοντας τα μάτια μου έρχονται στο μυαλό δέντρα, στολίδια, δώρα, λάμψη, καλικατζαράκια και ξωτικά. Γιορτές χωρίς τα ξωτικά γίνονται; Εεε φυσικά και όχι.. Ποιος άραγε θα ετοιμάσει τα δώρα όλων των παιδιών.. Έτσι και οι αγαπημένες μας Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφόρησαν ένα υπέροχο παιδικό βιβλίο με τίτλο ΄΄Υπάρχουν στα αλήθεια ξωτικα;΄΄. Συγγραφέας του βιβλίου είναι η εξαιρετική Λούσι Ρόουλαντ και γράφει για παιδιά ηλικίας 3 και άνω. Η εικονογράφηση είναι εκπληκτική με ζωηρά και παιχνιδιάρικα χρώματα σε επιμέλεια της  Κειτι Χαλφορντ. Πρωταγωνιστής ένα αγοράκι, με εκφραστικά μάτια, που προσπαθεί να βρει τους τόπους που μπορεί να κρύβονται τα ξωτικά. Όλοι τον αποθαρρύνουν και ισχυρίζονται ότι όσο και να ψάχνει δεν θα βρει ποτέ κανένα. Θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να αποδείξει, στον εαυτό του και στους υπόλοιπους το αντίθετο.

Άρα υπάρχουν ξωτικά στην πραγματικότητα; Ή όχι; Θα μπορέσει ο πρωταγωνιστής της ιστορίας να πείσει την μαμά, την καλύτερη φίλη και τους υπόλοιπους; Ένα βιβλίο που προβάλει την πίστη και την επιμονή. Παράλληλα ξεχειλίζει από χριστουγεννιάτικο πνεύμα και χρώματα. Το τέλος της ιστορίας είναι αυτό που θα λατρέψετε καθώς μας αφήνει με ένα τεράστιο χαμόγελο ανακούφισης τόσο σε εμάς τους αναγνώστες όσο και στον πρωταγωνιστή. Ας αφήσουμε λίγο την καθημερινότητα μας και ας ταξιδέψουμε στην μαγεία  και την προσμονή του Άγιου Βασίλη… Ας γίνουμε όλοι παιδιά περιμένοντας ένα δώρο κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο…

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Πρέπει να υπάρχουν στ΄ αλήθεια ξωτικά! Εξάλλου, όλοι ξέρουν ότι βοηθούν τον Αϊ-Βασίλη να φτιάξει τα δώρα! Όμως, για να αποδείξει το αγοράκι του βιβλίου ότι τα ξωτικά είναι πράγματι αληθινά, θα χρειαστεί ένα χριστουγεννιάτικο θαύμα. Υπάρχουν στ’ αλήθεια ξωτικά; Αν κοιτάξεις προσεκτικά, ίσως ανακαλύψεις κι εσύ ένα…

Για να γίνει κομμάτι τις χριστουγεννιάτικης συλλογής σας, κάντε ένα CLICK ΕΔΩ και θα γίνει δικό σας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού. Επίσης, μπορείτε να το αναζητήσετε σε όλα τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς.

Καλή Ανάγνωση μικρά μου φιλαράκια!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα