Το χάος που δημιουργήσαμε!

Το χάος που δημιουργήσαμε!

Μόλυνση του περιβάλλοντος! Πόσο επίκαιρο θέμα; Αυτό θέμα, λοιπόν, παρουσιάζεται και το παραμύθι “Το χάος που δημιουργήσαμε”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Άγκυρα!

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν, μια παρέα από τέσσερα παιδιά κάνουν μια βόλτα στη θάλασσα πάνω σε μια βάρκα και ανακαλύπτουν το μέγεθος του χάους, που έχουμε δημιουργήσει, μικροί και μεγάλοι… Με έναν ιδιαίτερο τρόπο, η ιστορία μας απεικονίζει τον αντίκτυπο των σκουπιδιών στον ωκεανό και τη θαλάσσια ζωή.

Στο τέλος του βιβλίου, θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες για τη Δίνη Απορριμάτων του Βόρειου Ειρηνικού, για τη ρύπανση των ωκεανών.

Το παραμύθι αυτό απεικονίζει με ιδιαίτερο τρόπο τα προβλήματα της ρύπανσης και δίνει στα παιδιά το κίνητρο να αναλογιστούν τις συνέπειες που έχει μόλυνση του περιβάλλοντος. Είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 4 ετών και μπορείτε να το βρείτε στις εκδόσεις Άγκυρα.

Προμηθευτείτε κι εσείς το δικό σας παραμύθι από εδώ : https://e-agyra.gr/index.php?route=product/product&product_id=1617

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα