Το Τερατάκι του Μίλο…από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Το Τερατάκι του Μίλο…από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Πόσοι από εσάς βιώνεται, αυτή την περίοδο, το συναίσθημα της ζήλιας με τα παιδιά σας; Πόσες φορές θελήσατε να τους εξηγήσετε τι είναι η ζήλια και δεν βρίσκατε τις κατάλληλες λέξεις; Σας βρήκαμε την λύση… Το παιδικό βιβλίο ΄΄Το τερατάκι του Μίλο΄΄ από την σειρά ΄΄Μεγάλα Πολύχρωμα Συναισθήματα΄΄ που έχει κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Ψυχογιός είναι η κατάλληλη αφορμή για να μιλήσετε στα παιδάκια σας εάν είστε αντιμέτωποι με το συγκεκριμένο συναίσθημα. Ο Τομ Περσιβαλ έχει δημιουργήσει ένα τρυφερό και εμψυχωτικό βιβλίο για την ζήλια και ενθαρρύνει τους μικρούς μας φίλους να δημιουργούν δυνατές φιλίες. Είναι κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 3 και άνω και η υπέροχη εικονογράφηση του θα κρατήσει το ενδιαφέρον των αναγνωστών.

Όπως σε πολλά βιβλία, έτσι και εδώ, η ζήλια παρουσιάζεται σαν ένα τερατάκι με πράσινα μάτια. Ο Μίλο και ο Τζέι ήταν πάντα οι καλύτεροι φίλοι…Μαζί στις χαρές μαζί και στις λύπες.. Μέχρι που εμφανίστηκε η Σούζι που κλονίζει την ισχυρή φιλία τους. Ποιος ευθύνεται, όμως, για την κατάληξη; Η Σούζι; Ή το πρασινομάτικο τερατάκι; Ο Μίλο νιώθει ότι χάνει την αποκλειστικότητα στην ζωή του φίλου του και χάνει την Γη κάτω από τα πόδια του. Προσπαθώντας, ωστόσο, να εξαφανίσει αυτό το άσχημο συναίσθημα, τόσο αυτό γίνεται πιο έντονο. Άραγε, θα τα καταφέρει ο μικρός μας πρωταγωνιστής να αποβάλλει από μέσα του αυτό το άσχημο και μίζερο τερατάκι;

Μέσα από αυτό το παιχνιδιάρικο βιβλίο, τα παιδιά θα μπορέσουν να καταλάβουν ότι αυτό το περίεργο συναίσθημα έρχεται απρόσκλητο σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας μας. Ωστόσο, έχουμε την δύναμη να βρούμε τους κατάλληλους τρόπους για να το διώξουμε. Επιπλέον, θα αντιληφθούν ότι τις δυνατές φιλίες δεν μπορεί να τις γκρεμίσει τίποτα και κανένας. Η αξία της φιλίας και της σημαντικότητας ενός καλού φίλου στην ζωή μας είναι κάτι που δεν μπορεί να χαλάσει κανένα πράσινο τερατάκι.

Εάν και εσείς αναζητείτε ένα βιβλίο που να μιλά ξεκάθαρα για το συναίσθημα της ζήλιας, μπορείτε να προμηθευτείτε ΄΄ Το τερατάκι του Μίλο΄΄ κάνοντας Click ΕΔΩ 

Εάν, επίσης, επιθυμείτε να μελετήσετε όλη την σειρά ΄΄Μεγάλα Πολύχρωμα Συναισθήματα΄΄ θα την βρείτε ΕΔΩ 

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή Ανάγνωση μικροί μας φίλοι!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα