Το ταξίδι της Παπλωματούς

Το ταξίδι της Παπλωματούς

Υπήρχε,κάποτε, σε μια χώρα μακρινή, ένα κορίτσι, που ήταν πολύ πλούσιο. Δεν της έλειπε τίποτα. Είχε ένα πολύ μεγάλο σπίτι, πολλούς φίλους και μια τεράστια περιουσία από τους γονείς της. Όμως, παρά τα πλούτη, το μικρό κορίτσι ήταν δυστυχισμένο και ένιωθε ότι κάτι της λείπει. Έτσι, παίρνει την απόφαση και εγκαταλείπει την πόλη της και πηγαίνει μακρυά.. Σε μια χώρα, όπου οι άνθρωποι είναι φτωχοί! Τι θα κάνει, όμως, το μικρό κορίτσι, που θα αλλάξει τη ζωή αυτών των ανθρώπων;

Ένα διαφορετικό παραμύθι, που μιλάει για τη γενναιοδωρία και την αξία της προσφοράς… Τη σημασία, που έχει να βρει κανείς αυτό που τον κάνει ευτυχισμένο. Ένα παραμύθι, που μας διδάσκει πως το να είναι κανείς πλούσιος, δε σημαίνει, απαραίτητα, ότι είναι και ευτυχισμένος! Εξάλλου, πλούσιος είναι αυτός, που έχει γεμάτη την καρδιά κι όχι το πορτοφόλι… κι ευτυχισμένος αυτός που δίνει!!!

Το ταξίδι της Παπλωματούς γράφτηκε από τους Jeff Brumbeau και Gail de Marchen. Μεταφράστηκε από τον Κώστα Κοντολέων και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ.

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα