Το παλάτι του Οδυσσέα!

Το παλάτι του Οδυσσέα!

Ο Ιάσονας μαζί με το μπαμπά του βρίσκουν ένα σκυλάκι κι αποφασίζουν να το κρατήσουν στο σπίτι τους! Στην αναζήτηση του ονόματος για το νέο μέλος της οικογένειας, η γιαγιά του Ιάσονα, προτείνει να τον αποκαλούν Οδυσσέα, γιατί μοιάζει πολυταξιδεμένος και ταλαιπωρημένος!

Μια μέρα, λοιπόν, ο Ιάσονας με το μπαμπά του φτιάχνουν ένα σπιτάκι για τον Οδυσσέα για να μπορεί να κοιμάται… Ο Οδυσσέας, όμως, φαίνεται πως δε μπορεί να συνηθίσει το νέο του σπίτι κι ο Ιάσονας στεναχωριέται πολύ… Με τις μέρες , όμως διαπιστώνει πως ο καινούριος του φίλος νιώθει ευτυχισμένος στον κήπο του, να κοιμάται κάτω από τη συκιά … Γιατί εκεί ,ακριβώς , βρίσκει αυτό που έψαχνε!

Ένα υπέροχο βιβλίο από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, που αναφέρεται στη ζωοφιλία!Στο τέλος θα βρείτε και κάποια διασκεδαστικά παιχνίδια! Είναι ιδανικό για παιδιά 6 ετών κι άνω!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα