Το μαγικό τετράδιο του Άγιου Βασίλη!

Το μαγικό τετράδιο του Άγιου Βασίλη!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν… Κι όλοι, μικροί μεγάλοι, ανυπομονούν για τα δώρα του Άη Βασίλη! Το ίδιο συμβαίνει και με το κοριτσάκι της ιστορίας μας!

Το μικρό κορίτσι, λοιπόν, λάτρευε τα παιχνίδια, όπως όλα τα παιδιά, άλλωστε! Είχε πάρα πολλά παιχνίδια και τα πρόσεχε σαν τα μάτια της… Φυσικά, δεν της άρεσε καθόλου να τα μοιράζεται!

Οι μέρες των Χριστουγέννων πλησίαζαν κι εκείνη περίμενε να έρθει ο Άγιος Βασίλης! Ένα βράδυ, αποκοιμήθηκε κι είδε ένα όνειρο! Ήταν , λέει, στο σπίτι του Άγιου Βασίλη και βρήκε το μαγικό τετράδιό του… Κ ξέρετε τι είναι αυτό το τετράδιο, ε; Εκεί υπήρχαν όλα τα ονόματα των παιδιών που περίμεναν τα δώρα τους… Μόνο που… έλειπε το δικό της!

Γιατί άραγε;Τι ρόλο θα παίξει το ξωτικό που θα γνωρίσει;

Θα το μάθετε αν διαβάσετε κι σεις “Το μαγικό τετράδιό του Άγιου Βασίλη”, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σιδέρη!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα