Το Λουλούδι του Πάγου.. Εκδόσεις Ψυχογιός

Το Λουλούδι του Πάγου.. Εκδόσεις Ψυχογιός

Σήμερα, 10 Φεβρουαρίου, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός το νέο βιβλίο της Μαρίας Τζιρίτα ¨Το Λουλούδι του Πάγου¨. Ένα μυθιστόρημα με συνεχή πλοκή, που ακολουθεί τους πρωταγωνιστές σε μια ζωή 30 χρόνων. Οι ιστορίες που ξεδιπλώνονται μέσα στις σελίδες είναι γεμάτες από αντιθέσεις. Αγάπη και πόνος, φιλία και μίσος, σχέσεις που χάνουν την ισορροπία τους και άλλες που διατηρούνται για μια ζωή. Μέσα στο μυθιστόρημα της η Τζιρίτα θίγει πληθώρα κοινωνικών και ψυχολογικών θεμάτων και ίσως μέσα από την εξομάλυνση και εξήγηση τους οι ήρωες βρουν τη γαλήνη και την κάθαρση που τόσο έχουν ανάγκη….

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Η Αλεξάνδρα Πανοπούλου είναι όμορφη, πλούσια και σύντομα θα γίνει πολύ διάσημη κατακτώντας τον τίτλο της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης. Παντρεύτηκε τον μεγάλο της έρωτα, τον Λεωνίδα, ο οποίος την λατρεύει, κι απέκτησε μαζί του έναν γιο, τον Όμηρο. Έχει πάντα κοντά της την παιδική της φίλη Ελίνα, που τρέχει σε κάθε της ανάγκη, και τους γονείς της, που δεν της χαλούν κανένα χατίρι. Θα μπορούσε να πει κάποιος πως είναι μια πολύ τυχερή κι απόλυτα ευτυχισμένη γυναίκα. Όμως δεν είναι.

Στην ιστορία του βιβλίου η ηρωίδα δεν είναι η Αλεξάνδρα, η πρωταγωνίστρια του. Πραγματική ηρωίδα είναι η Ελίνα, και τραγικοί ήρωες ο Λεωνίδας και ο μικρός Όμηρος. Σύντομα θα καταλάβετε το γιατί…

Αποκτήστε και εσείς το δικό σας αντίτυπο του νέου βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα ¨Το Λουλούδι του Πάγου¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα