Το αστέρι της φιλίας

Το αστέρι της φιλίας

Ένα αστεράκι βλέπει, από ψηλά, ένα μελαγχολικό κοριτσάκι. Αποφασίζει να κατέβει να το συναντήσει για να δει τι του συμβαίνει, ακριβώς. Γνωρίζοντας το , μαθαίνει πως το κορίτσι έχει έρθει από κάπου μακρυά. Τι θα κάνει το αστεράκι και θα φτιάξει τη διάθεση του κοριτσιού; Ποια είναι η Ειρήνη και τι σχέση έχει με το μικρό, μελαγχολικό κορίτσι;

Η Ειρήνη Μακρυδάκη, συγγραφέας του βιβλίου, αγγίζει επίκαιρα θέματα, που, σίγουρα, προβληματίζουν πολλά παιδιά. Δείχνει πως η φιλία, η ελπίδα κι η αγάπη είναι δικαίωμα όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως ιδιαιτεροτήτων και διαφορών.

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΣΙΔΕΡΗ! Στο τέλος του βιβλίου θα βρείτε και εξαιρετικές, ατομικές δραστηριότητες.

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα