Το άτακτο καπέλο!

Το άτακτο καπέλο!

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μάγος…κι ως μάγος είχε ένα μεγάλο, μαύρο καπέλο! Συνήθιζε να κάνει μαγικά να εμφανίζει μέσα από το καπέλο διάφορα πράγματα… Όμως…. το καπέλο ήταν πολύ άτακτο.. Και ξέρετε τι έκανε; Μπέρδευε τα μαγικά κι έτσι ο μάγος δεν ήξερε ποτέ τι θα τραβήξει από μέσα!

Μια μέρα, λοιπόν, αποφάσισε να πετάξει το καπέλο στα σκουπίδια γιατί δεν του άρεσε καθόλου που ήταν “ανυπάκουο”. Τι θα γίνει τελικά; Σε ποιους θα προκαλέσει αναστάτωση; Ή μήπως θα φέρει χαμόγελα σ’ αυτούς που θα το βρουν;

Ένα πολύ όμορφο παραμύθι, γραμμένο από τη Χριστίνα Αποστολίδη και, εξαιρετικά, εικονογραφημένο από τον Σεραφείμ Στρουμπή!

Νέα κυκλοφορία από τις εκδόσεις Μίνωας και μπορείτε να το βρείτε εδώ: https://minoas.gr/product/to-atakto-kapelo/

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα