Τούρτα Rafaello

Τούρτα Rafaello

Στα γλυκά δεν μπορούμε να αντισταθούμε… αλλά το καλοκαίρι προτιμάμε κάτι πιο ελαφρύ και δροσιστικό. Φυσικά και δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε σε ένα κομμάτι τούρτα με μπόλικο ινδοκάρυδο που έπεσε στο πιάτο μας!!! Και τι τούρτα… θυμίζει τα αγαπημένα σοκολατάκια Rafaello και η συνταγή είναι πανεύκολη.  Εάν είστε λάτρης της καρύδας μην χάσετε την ευκαιρία να την δοκιμάσετε….

Υλικά:
  • 2,5 πακέτα πτι- μπερ
  • 3 κρέμες στιγμής αραβοσίτου με γεύση βανίλια
  • 1 λίτρο γάλα
  • 1 φυτική κρέμα ψυγείου
  • 1 ζαχαρούχο
  • 2 φακελάκια ινδοκάρυδο
Εκτέλεση: 

Σπάμε τα μπισκότα πτι-μπερ σε μικρά κομμάτια. Χτυπάμε στο μίξερ τις κρέμες στιγμής αραβοσίτου με το γάλα. Χωριστά χτυπάμε τη φυτική κρέμα ψυγείου και αφού πήξει προσθέτουμε το ζαχαρούχο. Ενσωματώνουμε τις δύο κρέμες, χτυπώντας ελαφριά με το μίξερ και προσθέτουμε μισή κούπα ινδοκάρυδο. Ρίχνουμε τα μπισκότα στο μείγμα με τις κρέμες. Σε ένα τάπερ ή ταψί ρίχνουμε ινδοκάρυδο στον πάτο, προσθέτουμε  το μείγμα και πάνω ρίχνουμε το υπόλοιπο ινδοκάρυδο.  Τοποθετούμε το τάπερ στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες. Διατηρείτε στο ψυγείο.

Καλή επιτυχία!!! Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα