Τι δουλειά να κάνω; … από τις Εκδόσεις Μίνωας

Τι δουλειά να κάνω; … από τις Εκδόσεις Μίνωας

Ένα πολύ ενδιαφέρον πακέτο έφτασε στα χέρια μας από τις Εκδόσεις Μίνωας. Στην σειρά ΄΄Τι δουλειά να κάνω;΄΄ υπάρχουν εξαιρετικά παιδικά βιβλία με πολύ ενδιαφέρον θεματολογία. Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε δύο τεύχη από την συγκεκριμένη σειρά το ΄΄Μου αρέσει ο αθλητισμός΄΄ και ΄΄Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους΄΄ . Ο Μαρτιν Στιβ έχει συνθέσει αυτά τα βιβλία και έχει συνεργαστεί με τον Γουλει Τομ για την εξαιρετική εικονογράφηση. Τα βιβλία απευθύνονται για παιδιά ηλικίας από 7 ετών και άνω και ανήκουν στην κατηγορία βιβλίων γνώσεων. Αξίζουν να υπάρχουν στην βιβλιοθήκη των παιδιών σας.

Λίγα λόγια από τα οπισθόφυλλα..

Τι δουλειά να κάνω; Μου αρέσει ο αθλητισμός

…Αγαπάς τον αθλητισμό και ονειρεύεσαι, όταν μεγαλώσεις, να κάνεις το πάθος σου επάγγελμα; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σένα!

Στις σελίδες του βιβλίου θα διαβάσεις πώς είναι η καθημερινότητα 25 ανθρώπων που οι δουλειές τους έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Θα ανακαλύψεις τι κάνει μια ναυαγοσώστρια όλη μέρα,
πώς να γίνεις αθλητικός φωτορεπόρτερ, τι σημαίνει να είσαι προπονητής φυσικής κατάστασης και πολλά, πολλά άλλα. Από τις παραστάσεις χορού μέχρι τις ποδηλατικές εξορμήσεις στα βουνά, κι από τα μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά μέχρι την επισκευή αγωνιστικών αυτοκινήτων, αυτό το διασκεδαστικό βιβλίο, που είναι γεμάτο συναρπαστικές πληροφορίες,
θα σου αποκαλύψει έναν ολόκληρο κόσμο από ευκαιρίες…

Τι δουλειά να κάνω; Μου αρέσει να βοηθάω τους άλλους

…Ονειρεύεσαι όταν μεγαλώσεις να κάνεις τη διαφορά με τη δουλειά σου και να νιώθεις ότι βοηθάς τον κόσμο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αυτό το βιβλίο είναι για σένα!

Στις σελίδες του βιβλίου θα διαβάσεις πώς είναι η καθημερινότητα 25 ανθρώπων που οι δουλειές τους έχουν σχέση με τη βοήθεια προς τους άλλους. Θα ανακαλύψεις τι κάνει μια πυροσβέστρια όλη μέρα, πώς να γίνεις ιατρική ερευνήτρια, τι σημαίνει να είσαι κοινωνικός λειτουργός και πολλά, πολλά άλλα. Από τη διανομή της αλληλογραφίας μέχρι την οδήγηση ασθενοφόρων, κι από την καταπολέμηση του εγκλήματος μέχρι τη συγγραφή νομοσχεδίων, αυτό το διασκεδαστικό βιβλίο, που είναι γεμάτο συναρπαστικές πληροφορίες, θα σου αποκαλύψει έναν ολόκληρο κόσμο από ευκαιρίες.

Τι περιμένεις; Διάβασε και ανακάλυψε πώς να κάνεις την αγάπη σου για την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο την τέλεια καριέρα!…

Εάν θέλετε να τα αποκτήσετε επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού CLICK ΕΔΩ ή κάποιο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας!

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή σας Ανάγνωση!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα