Τικ και Τέλα!

Τικ και Τέλα!

Από τα πλέον αγαπημένα μας παραμύθια είναι αυτά του Τικ και της Τέλα! Η συλλογή μας πλούσια. Πρόσφατα, αποκτήσαμε τρία νέα παραμύθια της σειράς και σας τα παρουσιάζουμε!

Τικ και Τέλα! Το μπαλόνι

Ο Τικ έχει ένα τεράστιο, κόκκινο μπαλόνι. Του φεύγει από τα χέρια και στεναχωριέται πολύ! Ευτυχώς, η Τέλα έχει μια πολύ έξυπνη ιδέα και σύντομα ο φίλος της θα είναι, πάλι, χαρούμενος!

Τικ και Τέλα! Ο Βατραχάκος

Ένα βράδυ, η Τέλα αποφασίζει πως θα κοιμηθεί στο σπίτι του φίλου της του Τικ. Έτσι, από νωρίς το πρωί ετοιμάζει τα πράγματα της. Πιστεύει πως τα έχει πάρει όλα, όμως, έχει ξεχάσει το αρκουδάκι της! Πώς θα καταφέρει να κοιμηθεί η Τέλα χωρίς αυτό;

Τικ και Τέλα! Ο καινούριος φίλος

Οι δύο φίλοι πηγαίνουν στη θάλασσα!Αφού έπαιξαν και έκαναν μπάνιο στη θάλασσα, η Τέλα αποκοιμιέται κάτω από την ομπρέλα! Τότε, ο Τικ γνωρίζει ένα καινούριο φίλο! Άραγε, θα αρέσει αυτό στην Τέλα;

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα