Τα δώρα – Γίγας κατασκευή

Τα δώρα – Γίγας κατασκευή

Τα δώρα είναι μια ακόμα κατασκευή που φτιάξαμε στη Χιονάτη .Από τη στιγμή που αποφάσισα να γίνει αυτή η κατασκευή , προσπαθούσα να σκεφτώ με ποιον τρόπο θα την κάνω να είναι σταθερή καθώς θα κοσμούσε τον εξωτερικό χώρο της χιονάτης και υπήρχε κίνδυνος να την παρασύρει ο αέρας. Ενώ με προβλημάτισε ιδιαίτερα , τελικά ήταν μια εύκολη κατασκευή .

Η συγκεκριμένη κατασκευή έχει φτιαχτεί κατά κύριο λόγο από άχρηστα υλικά.

Υλικά

Χαρτόκουτα , χαρτί περί τυλίγματος δώρων , πλαστικά παλούκια από τα είδη κήπου , τενεκέδες από τελειωμένο λάδι 15 κιλών ,σωλήνα με σίδερο μέσα από μαγαζί με υδραυλικά, τρυπάνι και βίδες .

Πρώτα πρώτα τυλιξαμε τα δώρα με χαρτί τυλίγματος δώρων της επιλογής μας . Μετά αφού βιδώσαμε τους τενεκέδες στο πάτωμα για να είναι σταθεροί , βάλαμε από την τρύπα τα παλούκια. Στη συνέχεια κάναμε στα κουτιά ακανόνιστες τρύπες και τα περάσαμε από τα παλούκια.Στο τελείωμα ενώσαμε το σωλήνα με το ένα παλούκι και αφού περάσαμε και από εκεί κουτιά το συνδέσαμε με την άλλη πλευρά.Και η κατασκευή έτοιμη .Τόσο απλά τόσο εύκολα και με πολύ χαμηλό κόστος .

Τώρα τα δώρα διακοσμούν την είσοδο στον Παιδικού Σταθμού Χιονάτη και όλα τα παιδάκια είναι ξετρελαμένα .

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα