Σ’ ευχαριστώ γιαγιά!

Σ’ ευχαριστώ γιαγιά!

“Του παιδιού μου το παιδί, δυο φορές παιδί μου!”

Η μικρή Βαλέρια κάνει έναν περίπατο στον ολάνθιστο και γεμάτο χρώματα κήπο της γιαγιάς της. Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, το μικρό κορίτσι κάνει ερωτήσεις στη γιαγιά της. Εκείνη δε χάνει την ευκαιρία να της μιλήσει για την υγιεινή διατροφή και σημασία της φύσης, αλλά και για την αγάπη…Την αληθινή! Την αγάπη των δικών μας ανθρώπων… της οικογένειας μας.

Ένα τρυφερό παραμύθι της Σούλας Τσιάτσιου, των εκδόσεων ΑΓΚΥΡΑ , που παρουσιάζει, με πολύ όμορφο τρόπο, τη σημασία που έχει η γιαγιά στη ζωή των εγγονιών. Είκοσι εφτά άψογα εικονογραφημένες σελίδες από την Κατερίνα Χαδούλου, που θα σας χαλαρώσουν. Θα σας κάνουν να χαμογελάσετε γλυκά, αφού θα φέρει στο μυαλό σας τη γλυκιά ανάμνηση της δικής σας γιαγιάς! Θα το λατρέψετε!!!


“Βαλέρια, δεν είπαμε πως όταν μας προσφέρουν χυμό πορτοκάλι πρέπει να τον πίνουμε αμέσως, για να μη χαθούν οι θρεπτικές ουσίες του;”

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα