Σώμα, Αγάπη, Σχέσεις …. από τις Εκδόσεις Μίνωας

Σώμα, Αγάπη, Σχέσεις …. από τις Εκδόσεις Μίνωας

Οι Εκδόσεις Μίνωας πρωτοπόρησαν για ακόμη μια φορά στα βιβλία για ενήλικες. Το ΄΄Σώμα, αγάπη, σχέσεις΄΄  είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο που απαντά σε όλες εκείνες τις ΄΄δύσκολές΄΄ ερωτήσεις που θέτουν τα παιδιά στους γονείς. Με αυτό το βιβλίο σπάμε τα ταμπού και τις προκαταλήψεις και μιλάμε ανοιχτά για θέματα σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης που παλαιότερα δεν φανταζόμασταν ότι θα τα αναλύσουμε. Η ξένη συγγραφέας Σαρλίν Βερμόν είναι μια πολύτεκνη μητέρα που έχει εκπαιδευτεί στο συγκεκριμένο θέμα.

Λοιπόν, γονείς σας προτείνω να συμπληρώσετε αυτό το αντίτυπο στην βιβλιοθήκη σας γιατί θα σας χαρίσει ουσιαστικές και ευχάριστες συζητήσεις με τα παιδιά σας. Η απλή και κατανοητή εικονογράφηση του θα βοηθήσει τόσο εσάς όσα και τα παιδιά να κατανοήσουν όλα όσα εμπεριέχονται σ΄ αυτή την έννοια.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Οι πιο δύσκολες ερωτήσεις που κάνουν τα παιδιά στους γονείς τους δεν αφορούν τον νόμο της βαρύτητας ούτε τη μεσαιωνική ιστορία… αλλά το σώμα και τον έρωτα: Πώς γίνονται τα παιδιά; Τι σημαίνει «κάνω έρωτα»; Γιατί εσύ έχεις τρίχες στη μασχάλη ενώ εγώ όχι;
Διώξτε τον πανικό, απομακρύνετε τα ταμπού από τη ζωή σας και προπαντώς μείνετε ήσυχοι, γιατί δεν είστε πια μόνοι! Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας απαντά χωρίς προκατάληψη στις 120 συνηθέστερες ερωτήσεις που θέτουν τα παιδιά. Οι απαντήσεις είναι κατάλληλα προσαρμοσμένες για παιδιά ηλικίας από 5 έως 14 χρονών και ευνοούν την ουσιαστική και αποτελεσματική επικοινωνία όλης της οικογένειας. Σταθείτε δίπλα στο παιδί σας όσο καλύτερα μπορείτε, προκειμένου να το βοηθήσετε να γίνει ένας ώριμος άνθρωπος που θα σέβεται τους άλλους, αλλά και θα νιώθει καλά με τον εαυτό του!
Η Σαρλίν Βερμόν, πολύτεκνη μητέρα, είναι εκπαιδεύτρια σε θέματα σεξουαλικής υγείας. Μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, με περισσότερους από 675.000 ακολούθους, και των διαλέξεών της προσφέρει σε όλους την πρωτοπόρα και διαφορετική προσέγγισή της όσον αφορά τη σεξουαλικότητα. Υπήρξε επίσης σύμβουλος στην τρίτη σεζόν της σειράς Sex Education του Netflix.
Το βιβλίο έχει εγκριθεί από ομάδα επιστημόνων σε θέματα σεξουαλικής υγείας και αγωγής…

Σας εντυπωσίασε και θέλετε να το αποκτήσετε; Επισκεφθείτε το site του Εκδοτικού CLICK ΕΔΩ ή σε κάποιο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή σας Ανάγνωση!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα