Σχολή κατασκόπων – Καλοκαιρινή αποστολή

Σχολή κατασκόπων – Καλοκαιρινή αποστολή

Το έκτο βιβλίο της νεανικής σειράς ¨Μυστική Ακαδημία Κατασκόπων¨ είναι άκρως καλοκαιρινό και μόλις κυκλοφόρησε στη χώρα μας από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος. Ο Stuart Gibbs, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως best selling συγγραφέας νεανικής λογοτεχνίας υπογράφει τη ¨Σχολή Κατασκόπων – Καλοκαιρινή Αποστολή¨. Το βιβλίο υπήρξε υποψήφιο για το Βραβείο Edgar Allan Poe στην κατηγορία «Νεανικό βιβλίο». Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 9 ετών και άνω.

Τα βιβλία της σειράς κυκλοφορούν σε 15 χώρες και έχουν διαβαστεί από 2 εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο. Η “Σχολή Κατασκόπων” μάλιστα πρόκειται να μεταφερθεί στον κινηματογράφο. Όλα τα βιβλία της σειράς χαρακτηρίζονται από συναρπαστική, γρήγορη πλοκή με έξυπνο χιούμορ με κεντρικό ήρωα τον Μπεν Ρίπλεϊ, που φοιτά στη μυστική ακαδημία υπερκατασκόπων του μέλλοντος.

Λίγα Λόγια για το βιβλίο

Ο δεκατριάχρονος Μπεν Ρίπλεϊ ξέρει πια καλά ότι πρέπει να είναι επιφυλακτικός απέναντι σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη μυστική οργάνωση SPYDER. Έτσι όταν ο άσπονδος εχθρός του, ο Μάρεϊ Χιλ, σπάει επιτέλους τη σιωπή του και καταδίδει την ελίτ της SPYDER, ο Μπεν ξέρει ότι μάλλον κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Ακολούθησε τον Μάρεϊ Χιλ σε μια μυστική τοποθεσία για να σου υποδείξει τους αρχηγούς της SPYDER. Μόλις τους βρεις, επικοινώνησε με τη CIA για να τελειώσει τη δουλειά. ΜΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗ SPYDER.

Ωστόσο, τίποτα δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο. Ο Μπεν και η Έρικα έχουν να αντιμετωπίσουν από εκπαιδευμένους δολοφόνους μέχρι και πολύ πεινασμένους κροκόδειλους, σε έναν αγώνα δρόμου για να ανακαλύψουν εγκαίρως τι ετοιμάζει αυτή τη φορά η SPYDER – και για να ανατρέψουν τα σατανικά της σχέδια.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο του βιβλίου ¨Σχολή κατασκόπων – Καλοκαιρινή αποστολή¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κλειδάριθμος ΕΔΩ. Μην ξεχάσετε να δείτε και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς του διάσημου συγγραφές Στιούαρτ Γκίμπς.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα