Συνταγολόγιο.. Από Rainbow

Συνταγολόγιο.. Από Rainbow

Μέσα από το Instagram έχουμε ανακαλύψει και γνωρίσει πολλά ενδιαφέροντα.. Στις τελευταίες ανακαλύψεις ήταν τα Cook book… Τετράδια συνταγών στα ελληνικά από το κατάστημα Rainbow στο Ηράκλειο.

Είναι ιδανικά για να συγκεντρώσετε τις συνταγές σας και να βρίσκετε εύκολα τα υλικά αλλά και την εκτέλεση. Τα υπέροχα Cook book είναι και customized μπορείτε να επιλέξετε οποίο σχέδιο θέλετε και να γράψετε ότι επιθυμείτε στο εξώφυλλο. Εμείς παραλάβαμε δύο το ένα με αφιέρωση για δώρο στη γιαγιά μας για να γράψει τις συνταγές της!!

Το τετράδιο συνταγών έχει διάσταση 14,5Χ21 (Α5) με σπιράλ βιβλιοδεσία κ σκληρό πλαστικοποιημένο εξώφυλλο.
Μπορείτε να επιλέξετε να έχει σελίδες για 100 ή 200 αριθμημένες συνταγές και στην αρχή περιεχόμενα για να τις βρίσκετε εύκολα!
Μέσα θα βρείτε κι ένα σελιδοδείκτη. Υπάρχει οδηγός αντιστοιχιών κούπας σε ml/γραμμαρίων καθώς επίσης οδηγός μερίδων με βάση την παλάμη.

Στη σελίδα τους θα βρείτε ακόμη planner, σημειωματάρια, Προσκλήσεις γάμου και βάπτισης, save the date cards, rsvp cards, μενού, ετικέτες μπουκαλιών, guest lists, table seat,
banners, σουπλά, ευχολόγια και ότι εκτυπώσιμα μπορείτε να φανταστείτε για τα πάρτυ σας, τη βάπτιση ή το γάμο σας.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του Rainbow με ένα κλικ στο σύνδεσμο και μπορείτε να διαλέξτε το αγαπημένο σας σχέδιο ή ας δημιουργήσετε μαζί τους κάτι ξεχωριστό, κάτι ειδικά σχεδιασμένο για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα