Στον βυθό κάνει… Φαγούρα!

Στον βυθό κάνει… Φαγούρα!

Αααχ! Αγαπημένο καλοκαιράκι! Στο δικό μας καλοκαίρι, σίγουρα, θα λάβει θέση και το νέο βιβλίο των εκδόσεων διόπτρα! Ένα βιβλίο με καλοκαιρινό τίτλο κι όχι μόνο… Από την πρώτη στιγμή μας εντυπωσίασε και απέκτησε μια θέση στη βιβλιοθήκη μας…

Μια απίθανη ιστορία , που λαμβάνει χώρα στο βυθό της θάλασσας, ο οποίο είναι η μικρογραφία της κοινωνίας μας! Παρουσιάζεται ο τρόπος λειτουργίας τους, αλλά και τα μέτρα που λαμβάνουν οι “πολίτες” – ψάρια για να αντιμετωπίσουν ένα σοβαρό πρόβλημα…Τη φαγούρα! Φίλοι κι εχθροί γίνονται ένα για βοηθήσουν στη λύση του προβλήματος.

Ποιος θα καταφέρει, τελικά, να δώσει τη λύση του προβλήματος; Θα το μάθετε όταν διαβάσετε το παραμύθι!

Η συγγραφή του βιβλίου ανήκει στην Αυγή Βάγια, ενώ η εικονογράφηση στην Κατερίνα Βάγια!

Εσείς; Ακόμη να το διαβάσετε;

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα