Σας συστήνουμε το …”Μικρό μου”

Σας συστήνουμε το …”Μικρό μου”

Το ¨Μικρό Μου¨ το γνωρίζετε; Ένα παιδικό μαγαζί στην πόλη των Γρεβενών με πολλά brand που σίγουρα όσοι το ξέρετε έχετε αγαπήσει τα προϊόντα του αλλά και την φιλική εξυπηρέτηση. Για όσους δεν το ξέρετε ευκαιρία να σας το συστήσουμε…
Το ¨Μικρό Μου¨ άνοιξε τις πόρτες του στις 14 Δεκεμβρίου του 2020. Μέσα σε μια δύσκολη εποχή για όλους μας. Ήταν ένα εγχείρημα μέσα στην καραντίνα και με αρνητικές προβλέψεις για την πορεία του. Ευτυχώς είναι ακόμη εδώ και ελπίζουμε να συνεχίσει να είναι. Φυσικά αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον κόσμο των Γρεβενών που το αγκάλιασε και του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Άνοιξε κυρίως για να γεμίσει ένα κενό που υπήρχε στο παιχνίδι αλλά και στο βρεφικό είδος. Γιατί και η επαρχία έχει δικαίωμα στο κάτι διαφορετικό και ποιοτικό.
Η Μαρίνα, το πρόσωπο πίσω από το ¨Μικρό Μου¨, όντας η ίδια μαμά ενός μικρού παιδιού εντόπισε τις ελλείψεις που είχε ο εμπορικός κόσμος των Γρεβενών. Όσοι μεγαλώσαμε στην επαρχία ξέρουμε ότι στερούμαστε αρκετά πράγματα αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να ψάξουμε και να επιλέξουμε το καλύτερο για το παιδί μας. Τα όνειρα δεν πρέπει να σβήνουν ποτέ και αυτό ήταν ένα όνειρο ζωής για τη Μαρίνα που πραγματοποιήθηκε.
Τα brand που θα βρείτε στο κατάστημα είναι πολλά και σίγουρα θα υπάρχει κάτι που θα αγαπήσετε. Από ξύλινα παιχνίδια και γλυκές κουκλίτσες μέχρι όμορφα μαγιό και παιχνίδια για την άμμο, πάντα άριστης ποιότητας. Φυσικά θα βρείτε και πληθώρα προϊόντων για την καθημερινή φροντίδα του παιδιού σας, υπέροχα σετ φαγητού, παγουρίνα και τάπερ για το σχολείο ή τη βόλτα σας πάντα στα καλύτερα σχέδια.  Αν είστε από τη Δυτική Μακεδονία θα σας προτείναμε αν σας βγάλει ο δρόμος στα Γρεβενά να περάσετε μια βόλτα από το  ¨Μικρό Μου¨ επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 14.
Για τους πιο μακριά βέβαια υπάρχει και το eshop https://mikromou.gr/

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα