Σαν Λούνα Πάρκ… από τις Εκδόσεις Μίνωας

Σαν Λούνα Πάρκ… από τις Εκδόσεις Μίνωας

Το νέο βιβλίο της Ιωάννας Μπαμπέτα ¨Σαν Λούνα Πάρκ¨ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας και πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις. Με την πρωτότυπη εικονογράφηση της Σάντρας Ελευθερίου μας συστήνει τη Λίνα και το Βίκτορα, δυο διαφορετικά παιδιά που θα δημιουργήσουν μια μοναδική σχέση. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικία 2 ετών και άνω.

Η Λίνα, μαζί με τους γονείς της που έχουν το Λούνα Πάρκ, μετακομίζουν κάθε χρόνο για να μοιράσουν τη χαρά. Στην πόλη που πηγαίνουν η Λίνα θα γνωρίσει το Βίκτορα, έχει παρατηρήσει ότι κάποια παιδιά τον ενοχλούν και θέλει να τον βοηθήσει. Τα 2 παιδιά, γίνονται φίλοι, κάθε βράδυ παίζουν σε ένα διαφορετικό παιχνίδι του λούνα πάρκ και αντιμετωπίζουν ένα διαφορετικό ζήτημα. Η Λίνα και ο Βίκτορας βοηθούν ο ένας τον άλλο και γνωρίζουν την ευτυχία και τη χαρά που σου προσφέρει ένας φίλος! Το βιβλίο έχει όμορφους και έξυπνους συνειρμούς.. όπως τα συγκρουόμενα αυτοκίνητα έτσι και στη ζωή, μετά από έναν τσακωμό, μια σύγκρουση, έρχονται τα γέλια καθώς λύνονται τα προβλήματα. Εμείς αγαπήσαμε τη μικρή Λίνα, έχει και το όνομα της γιαγιάς μας βλέπετε!!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Η αυλή της Λίνας είναι ένα Λούνα Παρκ.
Κάθε βράδυ μια φωτεινή ρόδα γυρίζει, ένα τρενάκι ανεβαίνει ανηφόρες,
κατεβαίνει κατηφόρες, αλογάκια καλπάζουν, μπαλαρίνες χορεύουν.
Όταν ο Βίκτορας εμφανίζεται μόνος του και είναι λυπημένος,
η Λίνα τον πλησιάζει.
Μαζί κοιτούν τον κόσμο από ψηλά, μπαίνουν σε βαγόνια,
ιππεύουν άλογα που σέρνουν άμαξες, κερδίζουν αρκουδάκια
κι όλα αυτά κάτω από το φεγγαρόφωτο.
Μήπως τελικά όλα στη ζωή μοιάζουν με ένα Λούνα Παρκ;

Αποκτήστε και εσείς το δικό σας λούνα παρκ ΕΔΩ. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας και θα σας μεταφέρει σε μια βόλτα με τη ρόδα!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα