Ρομπότ, Γκάτζετ και τεχνητή νοημοσύνη

Ρομπότ, Γκάτζετ και τεχνητή νοημοσύνη

Η αγαπημένη ερώτηση όλων των παιδιών είναι “τι;” “γιατί;”… κι η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο να απαντήσουμε σε όσα μας ρωτάνε τα μικρά ζιζάνια, που ανακαλύπτουν τον κόσμο! Εμείς ανακαλύψαμε το βιβλίο “ρομπότ, γκάτζετ και τεχνητή νοημοσύνη , που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο . 

Στο μικρό αυτό βιβλιαράκι, που απευθύνεται σε παιδιά άνω των 9 ετών, θα ανακαλύψεις τα μυστικά της τεχνητής νοημοσύνης και πληροφορίες για τα ρομπότ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Αν, πάλι, θέλεις να μιλάς σαν επιστήμονας, θα δώσει στοιχεία, αριθμούς και την ορολογία που χρειάζεσαι.

Τέλος, θα σε εμπνεύσει με φωτογραφίες , σκίτσα και εικόνες των ρομπότ! Ώρα να μάθουμε πληροφορίες και στοιχεία, που θα μας συναρπάσουν… μικρούς και μεγάλους!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα