Ρεβιθιού – κεφτέδες

Νόστιμοι ρεβιθοκεφτέδες
Υλικά που θα χρειαστείτε
Ρεβίθια , τριμμένη φρυγανιά , αυγό , μαϊντανό , αλάτι , πιπέρι , κάρι
Μουλιάζω όλη τη νύχτα τα ρεβίθια . Το πρωί τα βράζω στη χύτρα για 30 λεπτά .Σε ένα μπολ βάζω όλα τα υλικά . Τα ανακατεύω πολύ καλά , και τα πλάθω σε μικρά μπαλάκια . Τα βάζω σε αλεύρι και τα τηγανίζω .(Αν θέλετε να είναι νηστήσιμα , απλά δε βάζετε αυγό )
Ιδανικός μεζές για ούζο και τσίπουρο .