Πόνι…από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Πόνι…από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος


Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος κυκλοφόρησαν ένα εξαιρετικό βιβλίο με την ονομασία “ΠΟΝΙ”, σε μετάφραση της Πετρούλας Γαβριηλίδου. Η γνωστή ξένη συγγραφέας της ιστορίας ακούει στο όνομα R. J Palacio και υφαίνει μια όμορφη ιστορία για τη δύναμη της αγάπης και τους δεσμούς που μας ενώνουν, τόσο μέσα στον χώρο όσο και στον χρόνο. H συγγραφέας του παγκόσμιου best seller Θαύμα και του συγκλονιστικού graphic novel Λευκό πουλί (Διαβάστε Εδώ) επανέρχεται με ένα από εκείνα τα σπάνια βιβλία που απευθύνονται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και έχουν τη στόφα του σύγχρονου κλασικού. Όσοι απ’ εσάς είστε λάτρεις αυτής της κατηγορίας μην παραλείψετε να το μελετήσετε!

Ωστόσο, το Πόνι δεν είναι απλώς μια περιπέτεια στην άγρια Δύση. Είναι ένα διαφορετικό και ιδιαίτερο βιβλίο με στοιχεία μαγικού ρεαλισμού. Ανάμεσα στις σελίδες του ξετυλίγεται μια πανέμορφη ιστορία που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο..

“..Ο δωδεκάχρονος Σίλας ξυπνά μες στα μαύρα μεσάνυχτα όταν τρεις καβαλάρηδες έρχονται αναπάντεχα και παίρνουν μαζί τους τον πατέρα του. Ο Σίλας μένει πίσω αναστατωμένος, τρομαγμένος και μόνος, με εξαίρεση την παρουσία της μόνιμης συντροφιάς του, του Μίτενγουλ… που τυχαίνει να είναι φάντασμα. Αλλά όταν εμφανίζεται ένα πόνι στην πόρτα του, ο Σίλας ξέρει τι πρέπει να κάνει. Θα ξεκινήσει ένα ριψοκίνδυνο ταξίδι στα αχανή τοπία της αμερικανικής Δύσης σε μια προσπάθεια να βρει τον πατέρα του – ένα ταξίδι που τελικά θα τον συνδέσει με το παρελθόν και το μέλλον του, καθώς και με τα απροσμέτρητα μυστήρια..”

Το Πόνι έχει γίνει, ήδη, κλασικό ανάγνωσμα για κάθε ηλικία. Για να το αποκτήσετε CLICK ΕΔΩ

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα