Πολιορκία και Καταιγίδα… από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Πολιορκία και Καταιγίδα… από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Η Λι Μπαρντούγκο, η No1 ευηπώλητη συγγραφέας των New York Times, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός το 2ο βιβλίο της σειράς ¨Οι Γκρίσα 2 – Πολιορκία και Καταιγίδα¨. Ήρθε για να δώσει συνέχεια στην περιπέτεια, τη μαγεία, τον παθιασμένο έρωτα και την ίντριγκα. Σε αυτό το βιβλίο θα γνωρίσουμε νέους και εκπληκτικούς χαρακτήρες. Η ιστορία συνεχίζει από το πρώτο βιβλίο ¨Σκιές και οστά¨ που έχει γίνει ήδη σειρά στο Netflix με μια νέα και διαφορετική περιπέτεια. Ένα βιβλίο ιδανικό για παιδιά ηλικίας από 14 ετών.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ. ΚΛΗΤΕΥΤΡΙΑ. ΑΓΙΑ.
Ο Ντάρκλινγκ είναι πιο αποφασισμένος από ποτέ να αποκτήσει τη δύναμη της Κλητεύτριας του Ήλιου, Αλίνα Σταρκόφ, και να τη χρησιμοποιήσει για να καταλάβει τον θρόνο της Ράβκα. Μην έχοντας πού αλλού να στραφεί, η Αλίνα δέχεται να συνεργαστεί με έναν διαβόητο κουρσάρο και να ηγηθεί του στρατού των Γκρίσα. Καθώς όμως η αλήθεια για τη μοίρα της Αλίνα αποκαλύπτεται, εκείνη παρασύρεται όλο και πιο βαθιά στο θανάσιμο παιχνίδι απαγορευμένης μαγείας του Ντάρκλινγκ, και σιγά σιγά απομακρύνεται από την ανθρωπιά της. Για να σώσει τη χώρα της, η Αλίνα θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στη δύναμή της και την αγάπη που πίστευε ότι θα ήταν πάντα το καταφύγιό της. Καμία νίκη δεν μπορεί να έρθει χωρίς θυσία – και μόνο εκείνη μπορεί να αντιμετωπίσει την επερχόμενη καταιγίδα.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο ¨Πολιορκία και Καταιγίδα¨ που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα