Πιζαζ …. από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Πιζαζ …. από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο

Η βραβευμένη συγγραφέας και εικονογράφος Σόφι Χεν υπογράφει μια νέα σειρά βιβλίων των Εκδόσεων Μεταίχμιο. Το πρώτο βιβλίο της σειράς Πιζάζ κυκλοφόρησε και μας συστήνει τη μικρή ηρωίδα. Μια σούπερ ηρωίδα με καταγωγή από οικογένεια σούπερ ηρώων. Ακολουθούμε την Πιζάζ, που πηγαίνει στο κανονικό σχολείο, φορώντας τη στολή με την τεράστια μπέρτα της και με την υπερδύναμη της σώζει τη μέρα!! Μας μιλάει για το πόσο δύσκολοι είναι οι καιροί για σούπερ ήρωες και να ενταχθούν στην κανονική ζωή!! Ένα χιουμοριστικό βιβλίο, σε μορφή κόμικ, το ημερολόγιο της Πιζάζ είναι ιδανικό για παιδιά 9 ετών και άνω. Ακολουθώντας την μικρή Πιζάζ στις περιπέτειες της θα γίνουμε μαζί της σούπερ ήρωες αλλά θα νιώσουμε και την ανάγκη του να είναι κανείς φυσιολογικός!!

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Είναι φανταστικό να είσαι σούπερ ήρωας. Σωστά; Λάθος!
Εσείς βέβαια θα πιστεύετε ότι είναι τέλειο, και ένα δίκιο το ’χετε, αλλά είναι επίσης και τρομερά εκνευριστικό. Δε με πιστεύετε; Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι πρέπει να φοράω συνέχεια την ίδια στολή. Συνέχεια. Κάθε τρεις και λίγο πρέπει να παρατάω ό,τι διασκεδαστικό κάνω και να τρέχω να σώσω τον κόσμο. Άσε που πρέπει πάντοτε να είμαι το καλό παιδί, ακόμα κι αν δε θέλω. Κι εγώ, μερικές φορές, το μόνο που θέλω είναι να είμαι… ξέρετε τώρα: απλώς φυσιολογική! Δύσκολοι καιροί για σούπερ ήρωες

Το πρώτο βιβλίο μιας νέας σειράς, γεμάτης χιούμορ και φρεσκάδα, από την ταλαντούχα συγγραφέα και εικονογράφο Σόφι Χεν! Η μικρή Πιζάζ μιλάει για τα βάσανα του να είσαι σούπερ ήρωας σε ένα χιουμοριστικό βιβλίο-κόμικ-ημερολόγιο. Παράλληλα πρέπει να επιβιώσει στο αφιλόξενο σχολικό περιβάλλον, να αντιμετωπίσει διάσημους «κακούς», αλλά και να σώσει το πάρκο της γειτονιάς, που ισχυροί επιχειρηματίες θέλουν να μετατρέψουν σε πάρκινγκ.

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο της νέας σειράς Πιζάζ των Εκδόσεων Μεταίχμιο ΕΔΩ. Είναι υπό έκδοση και ο δεύτερος τίτλος της σειράς Πιζάζ 2: Πιζάζ εναντίον καινούριας συμμαθήτριας.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα