Πες την αλήθεια, Δράκε…. από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Πες την αλήθεια, Δράκε…. από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Τις τελευταίες ημέρες λάβαμε ένα υπέροχο πακέτο από τις Εκδόσεις Ψυχογιός με τρία εξαιρετικά παιδικά βιβλία. Ένα από αυτά, λοιπόν, ήταν το βιβλίο με τίτλο ΄΄Πες την αλήθεια, δράκε΄΄, σε μετάφραση της Πετρούλας Γαβριηλίδου και σε εικονογράφηση της Samara Hardy. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3 ετών και άνω. Ο αγαπημένος μας δράκος επιστρέφει με μια ακόμη πολύ ευχάριστη ιστορία. Αυτή την φορά ο δράκος, που είναι και λιχούδης, τρώει ένα μεγάλο κομμάτι τούρτας στα κρυφά ενώ δεν έπρεπε… Μια όμορφη ιστορία με εντυπωσιακή εικονογράφηση για να μάθουν τα παιδιά την σημαντικότητα του να λέμε πάντοτε την αλήθεια και να παραδεχόμαστε τα λάθη μας. Θα σας πρότεινα να είναι μέρος της βιβλιοθήκης σας..

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Ο δράκος ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ για τούρτες! Έτσι, όταν ο μάγειρας και η μαγείρισσα φτιάχνουν την πιο λαχταριστή και ευωδιαστή τούρτα, ξέρουν ότι πρέπει να την κρύψουν για να μην τη φάει ο δράκος πριν να είναι η ώρα. Όμως, ο δράκος τη βρίσκει, δαγκώνει ένα μεγάλο κομμάτι και μετά ρίχνει το φταίξιμο στη γάτα! Αυτή η συναρπαστική και διαδραστική ιστορία ενθαρρύνει τα παιδιά να λένε την αλήθεια και να παραδέχονται τα λάθη τους…

Σας εντυπωσίασε ο παιχνιδιάρης δράκος; Θα τον κάνετε δικό σας με ένα CLICK ΕΔΩ ή με μια γρήγορη βόλτα στα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Επίσης, μπορείτε να μάθετε πληροφορίες για ολόκληρη την συλλογή με πρωταγωνιστή τον ΄΄Δράκο΄΄ ΕΔΩ. 

Περιμένω τις εντυπώσεις σας!

Καλή σας (παιχνιδιάρικη) Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα