Πειρατές … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Πειρατές … από τις Εκδόσεις Ψυχογιός

Ποιος έχει αδυναμία στους πειρατές; Σας έχουμε την καλύτερη λύση. Οι Εκδόσεις Ψυχογιός κυκλοφόρησαν πρόσφατα ένα καταπληκτικό ιστορικό ανάγνωσμα. Από τον τίτλο και μόνο καταλαβαίνουμε με ποιο θέμα θα ασχοληθεί,  ΄΄Πειρατές΄΄. Μπαρμπαρόσα, σερ Φράνσις Ντρέικ, Μέρι Ριντ, Μαυρογένης είναι τα ονόματα των πιο γνωστών πειρατών που έχει γράψει η ιστορία. Στο παρών βιβλίο θα βρείτε πληροφορίες για την ζωή των πιο δημοφιλή πειρατών και κουρσάρων. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7 ετών και άνω και οι σελίδες του απαριθμούνται στις 44. Αποτελεί ένα πολύ ενδιαφέρον ανάγνωσμα που ταυτόχρονα εξιστορεί σημαντικά γεγονότα της εποχής. Θα σας εντυπωσιάσει!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Μπαρμπαρόσα, σερ Φράνσις Ντρέικ, Μέρι Ριντ, Μαυρογένης… Μάθε την αληθινή ιστορία των πιο διάσημων πειρατών στην Ιστορία! Πριν από αιώνες φαίνεται ότι ένας διάσημος συγγραφέας αποφάσισε να αφηγηθεί την ιστορία των πειρατών της εποχής του. Υπέγραψε το έργο του με το ψευδώνυμο Captain Charles Johnson (Καπετάνιος Τσαρλς Τζόνσον). Το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου εμπλουτίζει το αρχικό με Τούρκους, Κινέζους και Βίκινγκ πειρατές, ενώ η συναρπαστική εικονογράφηση του Χούλιο Φουέντες ζωντανεύει όλα αυτά τα θρυλικά πρόσωπα που κυριαρχούσαν στις θάλασσες τους περασμένους αιώνες!..

Έχετε αδυναμία στους πειρατές; Τότε σας έχουμε το καλύτερο ανάγνωσμα. Για να το κάνετε δικό σας επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού με ένα CLICK ΕΔΩ ή κάποιο από τα βιβλιοπωλεία της γειτονιάς σας.

Περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

Καλή σας Ανάγνωση!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα