Παραμυθένια Γενέθλια…. από Εκδόσεις Ψυχογιός

Παραμυθένια Γενέθλια…. από Εκδόσεις Ψυχογιός

Γενέθλια! Μια λέξη που στο άκουσμα της όλοι χαμογελάμε και ετοιμαζόμαστε για πάρτυ. Οι Εκδόσεις Ψυχογιός ήρθαν να προσθέσουν ένα νέο παιδικό βιβλίο στην σειρά ΄΄Βατόμουρο΄΄ . Πρόκειται για μια σειρά ΄΄Κατανόησης και Ανάγνωσης΄΄ της Φρουτοπαρέας και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 7-8 ετών. Το ΄΄Παραμυθένια Γενέθλια΄΄  είναι μια ευφάνταστη ιστορία γραμμένη από Λοτι Πετροβιτς- Ανδρουτσοπούλου σε εικονογράφηση Νίκη Λεωνίδου.

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο…

…Ο Μιχάλης καλεί στα γενέθλιά του όλη την τάξη και τα γειτονόπουλά του, μα το σπίτι είναι μικρό, πώς να χωρέσουν; Ο μπαμπάς προτείνει να γίνει το πάρτι στην πλατεία της γειτονιάς. Όλοι συμφωνούν, η βροχή όμως τους χαλάει τα σχέδια… Τώρα; Τη λύση θα τη βρουν ο παππούς και η γιαγιά και τα παιδιά θα μείνουν ενθουσιασμένα!
Μια ευφάνταστη ιστορία για την οικογενειακή ζωή, τις διαγενεακές σχέσεις αλλά και τη διαχρονικότητα της λαϊκής παράδοσης…

Εάν θέλετε να κάνετε δικό σας το υπέροχο αυτό βιβλίο θα το βρείτε διαθέσιμο με ένα CLICK ΕΔΩ στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Εκδοτικού ή σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

Επίσης, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε όλη την σειρά της Φρουτοπαρέας  και συγκεκριμένα το ΄΄Βατόμουρο΄΄ ΕΔΩ.

Καλή σας Ανάγνωση!!!

Είμαι η Αφροδίτη.. Αποφοίτησα από το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και αργότερα απέκτησα εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Πλέον, εργάζομαι ως νηπιαγωγός παράλληλης στήριξης σε δημόσιο νηπιαγωγείο. Η αγάπη μου για τα παιδιά, η εξερεύνηση του μαγικού τους κόσμου καθώς και η άριστη συνεργασία με τα κορίτσια αποτέλεσαν βασικές προϋποθέσεις για να γίνω μέλος στην ομάδα του Παραμυθοσκοπίου ..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα