Παππού σ’ αγαπώ!

Παππού σ’ αγαπώ!

Τυχερά τα παιδιά ,που γνωρίζουν τους παππούδες τους! Πάντα υπάρχει μια αγκαλιά για εκείνα και οι αναμνήσεις που αποκτούν τα παιδιά μοναδικές! Τυχεροί είναι κι οι ήρωες του παραμυθιού “Παππού σ’ αγαπώ! Ένα ιδιαίτερο παραμύθι, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας κι αναφέρεται στην άνευ όρων αγάπη και τον ξεχωριστό δεσμό, που μπορεί να έχει ένας παππούς με τα εγγόνια του.

Έτσι, λοιπόν, ο παππούς Γιώργος έχει την πιο αφράτη αγκαλιά, διηγείται τις πιο ωραίες ιστορίες και έχει πάντοτε να πει κάτι καλό για όλους. Ο εγγονός του δε χάνει ευκαιρία να βρίσκεται κοντά του… Μια μέρα, όμως, του προτείνει να μετακομίσει στο σπίτι τους.

Θα καταφέρει να τον πείσει ν’ αφήσει όλα όσα αγαπά, τη γειτονιά και τις συνήθειές του, για να μείνει μαζί τους;

Μπορείτε κι εσείς να βρείτε το παραμύθι εδώ: https://minoas.gr/product/pappoy-se-agapo/

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Comments

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα