Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας

 15 Μαΐου παγκόσμια ημέρα οικογένειας

Οικογένεια. Ένας άντρας, μια γυναίκα και τα σπλάχνα από τα σπλάχνα τους. Έτσι και η δική μου οικογένεια .Μια πενταμελή οικογένεια και ένας καθημερινός αγώνας . Ένα θαύμα . Το θαύμα των θαυμάτων. Η ζωή μου όλη . Ένα σπίτι γεμάτο φωνές γέλια και κλάματα. Και όμως αντέχουμε ακόμα ο ένας πλάι στον άλλο και μεγαλώνουμε .Μεγαλώνουμε μαζί με τα παιδιά μας και πορευόμαστε στο χρόνο και αντέχουμε.   

Και όσο αντέχει η οικογένεια, θα αντέχει και αυτός ο τόπος. Η Ελλάδα μας. Όσο αντέχει  ο πατέρας και η μάνα, θα αντέχει και η ανθρωπότητα. Μην τους αφήσουμε  να μας  λυγίσουν. Δεν έχουμε τίποτα πιο πολύτιμο από την Οικογένεια. Πάνω κι από την ψυχή μας  η οικογένεια.

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα