Πίκο και Λόλα! Να προσέχεις…

Πίκο και Λόλα! Να προσέχεις…

Ο Πίκο και η Λόλα είναι δύο καλοί φίλοι…Έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους, αλλά και μια σημαντική διαφορά! Ο Πίκο φοβάται τα μικρόβια ενώ η Λόλα καθόλου!

Ο Πίκο δε θέλει να αρρωστήσει ποτέ και γι’ αυτό κάνει τα πάντα για να μη φτάσει ποτέ στο γιατρό. Αποφεύγει να παίξει ακόμη και με την καλύτερή του φίλη τη Λόλα. Αντίθετα, η Λόλα πιστεύει πως δε θα αρρωστήσει ποτέ και ότι δε θα χρειαστεί να πάρει ούτε φάρμακα.

Βέβαια, έρχεται η στιγμή που όλοι αρρωσταίνουν και χρειάζονται περισσότερη φροντίδα και προσοχή! Έτσι, ο Πίκο θα μάθει στη Λόλα αυτό που ξέρει καλά… Να προσέχουν λίγο περισσότερο!

Ένα παραμύθι που απευθύνεται σε παιδιά από 2 ετών κι είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρο! Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κι έχει γραφτεί από τη Λίνα Σωτηροπούλου.

Με υπέροχα χρώματα και όμορφη εικονογράφιση από τη Ναταλία Καπατσούλια, σίγουρα, θα το αγαπήσετε!

Μπορείτε να το βρείτε εδώ:https://www.metaixmio.gr/el/products/%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B5%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%82

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα