Πάρτυ με θέμα Ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ σε τιμητική θέση….

Πάρτυ με θέμα Ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ σε τιμητική θέση….

Έφτασαν και πέρασαν και τα δεύτερα γενέθλια μας…. Αφού γλιτώσαμε τη βάπτιση και τα πρώτα γενέθλια του Χρήστου, η επιλογή του θέματος για το δεύτερο πάρτυ μας ήταν μονόδρομος….η αγαπημένη ομάδα του μπαμπά, ο ΠΑΟΚ…. φυσικά έβαλα πολλές ποδοσφαιρικές πινελιές γιατί δεν ήταν και όλοι οι καλεσμένοι μας οπαδοί της ίδιας ομάδας.

Η προετοιμασία ξεκίνησε με τι άλλο…περιήγηση στο λατρεμένο Pinterest για ιδέες αλλά και εκτυπώσιμα. Επίσης, είχα φροντίσει αρκετό καιρό πριν να προμηθευτώ είδη πάρτυ (από γνωστό οικονομικό κατάστημα του εξωτερικού), πολλά μπαλόνια και είδη για το στολισμό του σπιτιού μας.

Μπάλες ποδοσφαίρου και φανέλες του ΠΑΟΚ

Πρώτα λοιπόν, ξεκίνησα από τις προκλήσεις, εκτυπώσεις από Pinterest σε χαρτόνι Α4 και απλά τις έκοψα και τις μοίρασα στους καλεσμένους. Έφτιαξα ακόμη και γιρλάντες με μπάλες ποδοσφαίρου ( με τον ίδιο απλό τρόπο εκτύπωση και χαρτοκοπτική) και φυσικά δεν μπορούσε να λείπει και ο αριθμός 2 σε ασπρόμαυρο χρώμα. Φέτος, προβλέψαμε και την ενδυμασία του μικρού οπότε του παραγγείλαμε και μπλούζα με τον αετό και το όνομα του.

Μικρές εκπλήξεις για τους φίλους μας

Για τους φίλους του Χρήστου ετοίμασα δωράκια, παγουρίνα με ποδοσφαιρικό θέμα για τα αγόρια και ροζ για τα κορίτσια, μολυβάκια, μπαλονάκια και τα έβαλα σε λευκές σακούλες αφού κόλλησα από έξω μια μπάλα με ¨Ευχαριστώ¨προς τους καλεσμένους μας. Επίσης, ετοιμάσαμε και πινιάτα γεμάτη με γλυκίσματα για να χαλάσουν τα δοντάκια των καλεσμένων…. δεν προλάβαμε όμως να είναι κ αυτή ποδοσφαιρική και καταλήξαμε σε δεινόσαυρο που του κόλλησα και μερικά αυτοκόλλητα ΠΑΟΚ έτσι τιμής ένεκεν…. Ακόμη και τα νερά και τα ποπ κόρν για τα παιδιά φόρεσαν ασπρόμαυρες ετικέτες….

Την ημέρα λοιπόν του πάρτυ στόλισα το σπίτι με τις διάφορες γιρλάντες και τα πολλά ασπρόμαυρα μπαλόνια….μου την ¨είπε¨ βέβαια και ο άντρας μου ότι δεν θυμίζει και πολύ ΠΑΟΚ και έτσι άρχισα να κολλάω αυτοκόλλητα παντού, κρέμασα τα ταμπελάκια με το 2 και ετοιμάστηκε και ο μπουφές…. Έστρωσα πρώτα άσπρο και από πάνω τοποθέτησα μαύρο τραπεζομάντηλο και το γέμισα με μικρές μπαλίτσες, αφού τοποθετήθηκαν τα φαγητά τα στόλισα με οδοντογλυφίδες και ταμπελάκια με μπάλες και τον αριθμό 2.

Η τούρτα όπως και πέρυσι ήταν σπιτική, από τη θεία μας, και μαντέψτε τι θέμα είχε……τον ΠΑΟΚ….ακόμη και τα κεράκια μας μπαλίτσες ήταν…..

Μπορεί η προετοιμασία να είναι κουραστική αλλά σου αφήνει τόσο γλυκιά ανάμνηση και τόσο μεγάλη χαρά όταν βλέπεις το παιδί σου να χαίρεται με ότι έχεις ετοιμάσει γι΄αυτό που τελικά καταλήγεις ότι ήταν ένα υπέροχο απόγευμα γεμάτο με αγαπημένους συγγενείς και φίλους (που ελπίζω να πέρασαν και αυτοί καλά στο πάρτυ μας) που σου μπαίνει η ιδέα να αρχίσεις να ψάχνεις ιδέες για τα επόμενα γενέθλια…..

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα