Πάζλ σε μικρά σακουλάκια – Ιδέες οργάνωσης

Πάζλ σε μικρά σακουλάκια – Ιδέες οργάνωσης

Και ενώ έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί οι  δουλειές στο σπίτι συνειδητοποιείς ότι δεν χωράνε άλλα παιχνίδια στο παιδικό δωμάτιο!!! Η συρταριέρα μας ήταν πραγματικά γεμάτη με πάζλ και memory που όχι μόνο έπιαναν αρκετό χώρο αλλά και τα κουτιά τους είχαν αρχίσει να φθείρονται.

 

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να είναι οργανωμένα στα κουτιά τους αλλά πλέον δεν γίνετε. Αγόρασα σακουλάκια με zip από το IKEA και ξεκίνησα δουλειά με τη βοήθεια του μικρού. Του άρεσε πολύ η ιδέα να βάλουμε τα κομμάτια στα μικρά αυτά σακουλάκια. Έτσι, λοιπόν, τα πάζλ και τα memory, παρέα με μαγνητικά γράμματα μπήκαν το καθένα στο δικό του σακουλάκι. Από τα κουτιά έκοψα το όνομα του κάθε παιχνιδιού και το κόλλησα έξω από το σακουλάκι. Τα σακουλάκια τοποθετήθηκαν μέσα σε ένα πλαστικό κουτί και μέχρι στιγμής μας έχει βολέψει αρκετά. Ο μικρός τα βρίσκει εύκολα και μόλις τελειώσει το παιχνίδι τα βάζει μέσα. Σίγουρα θα ακολουθήσουν και τα υπόλοιπα πάζλ μας.

Μην ξεχάσετε τα κουτιά από τα πάζλ στην ανακύκλωση!!!!!!!

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα