Ο Φοίβος με αυτοκόλλητα

Ο Φοίβος με αυτοκόλλητα

Η σειρά παιδικών βιβλίων των Εκδόσεων Κεντικελένης με ήρωα τον Φοίβο, το χαριτωμένο κουνελάκι είναι από τις αγαπημένες μας. Μπορείτε να δείτε τα βιβλία της σειράς που έχουμε παρουσιάσει για την καθημερινότητα και τις περιπέτειες του Φοίβου με ένα κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ. Έτσι λοιπόν προμηθευτήκαμε και το βιβλίο δραστηριοτήτων της σειράς. ¨Ο Φοίβος το πρώτο μου βιβλίο με αυτοκόλλητα¨ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κεντικελένης και είναι ιδανικό για παιδιά 2 έως 5 ετών. Μέσα στις σελίδες του το παιδί θα ζωγραφίσει των αγαπημένο του ήρωα και φυσικά θα κολλήσει πολλά πολλά αυτοκόλλητα…. Εμείς το πήραμε μαζί μας στο χωρίο και σίγουρα θα μας συντροφεύσει και στην παραλία!!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας αρέσει να ζωγραφίζουν, να χρωματίζουν και να παίζουν με αυτοκόλλητα. Οι δραστηριότητες αυτές ενισχύουν τη δημιουργικότητα και αναπτύσσουν την αδρή κινητικότητά . Στο βιβλίο αυτό ο πρωταγωνιστής , ο Φοίβος , παίζει στον κήπο , χτίζει ένα κάστρο στην άμμο , πηγαίνει σχολείο ή φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο…. Το παιδί ανακαλύπτει τα αυτοκόλλητα  και τα κολλάει στη σωστή θέση . Στη συνέχεια μπορεί να συμπληρώσει τις εικόνες και να χρωματίσει το υπόλοιπο του σχεδίου.

Μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο με ένα κλικ ΕΔΩ. Μην ξεχάσετε να δείτε και τους υπόλοιπους τίτλους της σειράς με το Φοίβο!!!

Μας ενώνει η αγάπη και η ενασχόληση μας σε ότι αφορά τα παιδιά… Και μετά από πολλές σκέψεις και απόπειρες καταλήξαμε να δημιουργήσουμε το «Παραμυθοσκόπιο» μας, ένα ιστολόγιο με άξονα του το παιδί. Μέσα από αυτό θέλουμε να μοιραστούμε άρθρα και συμβουλές, κατασκευές και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, προτάσεις παιδικών βιβλίων και παραμυθιών, συνταγές και διάφορα tips που μπορούν να συμβάλλουν στην καθημερινότητα μας. Αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, όμως, είναι και η ιδιότητα μας ως παιδαγωγοί γι’ αυτό και θα συναντήσετε και άρθρα εκπαιδευτικού χαρακτήρα, που ευελπιστούμε, εκτός από τους γονείς, να φανούν χρήσιμα και σε συναδέλφους παιδαγωγούς - εκπαιδευτικούς.

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα