Ο Φοίβος με αυτοκόλλητα

Ο Φοίβος με αυτοκόλλητα

Η σειρά παιδικών βιβλίων των Εκδόσεων Κεντικελένης με ήρωα τον Φοίβο, το χαριτωμένο κουνελάκι είναι από τις αγαπημένες μας. Μπορείτε να δείτε τα βιβλία της σειράς που έχουμε παρουσιάσει για την καθημερινότητα και τις περιπέτειες του Φοίβου με ένα κλικ ΕΔΩ και ΕΔΩ. Έτσι λοιπόν προμηθευτήκαμε και το βιβλίο δραστηριοτήτων της σειράς. ¨Ο Φοίβος το πρώτο μου βιβλίο με αυτοκόλλητα¨ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Κεντικελένης και είναι ιδανικό για παιδιά 2 έως 5 ετών. Μέσα στις σελίδες του το παιδί θα ζωγραφίσει των αγαπημένο του ήρωα και φυσικά θα κολλήσει πολλά πολλά αυτοκόλλητα…. Εμείς το πήραμε μαζί μας στο χωρίο και σίγουρα θα μας συντροφεύσει και στην παραλία!!

Λίγα λόγια από το οπισθόφυλλο

Στα παιδιά της προσχολικής ηλικίας αρέσει να ζωγραφίζουν, να χρωματίζουν και να παίζουν με αυτοκόλλητα. Οι δραστηριότητες αυτές ενισχύουν τη δημιουργικότητα και αναπτύσσουν την αδρή κινητικότητά . Στο βιβλίο αυτό ο πρωταγωνιστής , ο Φοίβος , παίζει στον κήπο , χτίζει ένα κάστρο στην άμμο , πηγαίνει σχολείο ή φτιάχνει έναν χιονάνθρωπο…. Το παιδί ανακαλύπτει τα αυτοκόλλητα  και τα κολλάει στη σωστή θέση . Στη συνέχεια μπορεί να συμπληρώσει τις εικόνες και να χρωματίσει το υπόλοιπο του σχεδίου.

Μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο με ένα κλικ ΕΔΩ. Μην ξεχάσετε να δείτε και τους υπόλοιπους τίτλους της σειράς με το Φοίβο!!!

Είμαι η Βούλα, ιδιοκτήτρια Παιδικού Σταθμού και ΚΔΑΠ στα Γρεβενά και η ενασχόλησή μου με την προσχολική εκπαίδευση ξεπερνάει τα 10 χρόνια. Mαμά της Στέλλας, του Δημήτρη και του Απόλλωνα. Και επειδή δεν έχω ησυχία, δεν μου έφταναν οι επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις, αποφάσισα να συμμετέχω στη δημιουργία του «Παραμυθοσκόπιου».

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα