
Ο Τίμος αγαπάει τον πλανήτη
Ο αγαπημένος μας Τίμος της Μασόνο Εμανιέλ επιστρέφει με ένα νέο τίτλο. Στη σειρά, λοιπόν, κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας το νέο παιδικό βιβλίο ¨Ο Τίμος αγαπάει τον πλανήτη¨. Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω. Όπως σε όλα τα βιβλία του Τίμου, στο τέλος θα βρείτε σελίδες με πολλές δραστηριότητες για να ενισχύσουμε όσα έμαθαν τα παιδιά από τις σελίδες του.
Μέσα από τη βόλτα του Τίμου στο Πάρκο του ¨Πλανήτη Γη¨ θα μάθουμε και εμείς πολλά πράγματα που σίγουρα θα τα γνώριζε μόνο ένα θαυμάσιος κηπουρός. Το κουνελάκι και οι φίλοι του θα αναγνωρίσουν βότανα, φυτά και λαχανικά. Μαζί τους θα μάθουμε για τη χρησιμότητα των εντόμων και πόσο ωφέλιμα είναι για τη γη μας!! Ο μικρός αναγνώστης θα γνωρίσει ακόμη και την κομποστοποίηση. Τον τρόπο που μπορούμε να κάνουμε λίπασμα για τα φυτά από τα σκουπίδια μας. Μια μαγική βόλτα που θα προσφέρει πολλές νέες γνώσεις ξεκινάει από την πρώτη κιόλας σελίδα..

Από το οπισθόφυλλο
Ο Τίμος, το χαριτωμένο κουνελάκι, μαζί με τους συμμαθητές του, μας παίρνουν μαζί σε μια εκδρομή στο Πάρκο του Ιδρύματος ¨Πλανήτης Γη¨ και μαζί τους θα ανακαλύψουμε τη μαγεία της φύσης.
Μην ξεχάσετε να δείτε όλα τα βιβλία της σειράς που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μίνωας. Μπορείτε να προμηθευτείτε το νέο τίτλο ¨Ο Τίμος αγαπάει τον πλανήτη¨ ΕΔΩ.