Ο Ρούντι και το κατακόκκινο παλτό

Ο Ρούντι και το κατακόκκινο παλτό

Ο παιχνιδιάρης Ρούντι του Ντέιβιντ Μέλινγκ κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο. ¨Ο Ρούντι και το κατακόκκινο παλτό¨ είναι ο νέος τίτλος της παιδικής σειράς με ήρωα το γλυκό σκυλάκο που αντιμετωπίζει διάφορα καθημερινά θέματα σαν ένα μικρό νήπιο. Ένα υπέροχα εικονογραφημένο βιβλίο ιδανικό για παιδιά από 2 ετών. Τα ίδια τα παιδιά ακόμη και αν δεν ξέρουν να διαβάζουν, μπορούν να διαβάσουν τις εικόνες που συνοδεύουν το εύκολο κείμενο.

Στον Ρούντι, τον ήρωα μας, αρέσουν πολλά πράγματα εκτός από το κόκκινο παλτό του. Είναι λίγο ξεροκέφαλος και δεν το φοράει για κανένα λόγο. Το αποτέλεσμα είναι να χάσει το παιχνίδι με την αγαπημένη του φίλη. Η θέληση του όμως να είναι με τη Ρούμπι και η αγάπη που της έχει θα τον κάνουν να βάλει το παλτό του για να παίξει μαζί της. Μικρές υποχωρήσεις στη ζωή μας που μας κάνουν τελικά ευτυχισμένους. Ο Ρούντι επίσης δείχνει στους μικρούς αναγνώστες ότι πολλές φορές οι γύρω μας ίσως ξέρουν κάτι περισσότερο από εμάς. Κάτι που θα κάνει τη ζωή μας ευκολότερη… όπως το να φοράμε παλτό στο κρύο ή τη βροχή!!

Μην ξεχάσετε να κατεβάσετε και τις δραστηριότητες που θα βρείτε δωρεάν στη σελίδα των Εκδόσεων Μεταίχμιο και να δώσετε χρώμα στο παλτό του Ρούντι. Η παρέα του Ρούντι θα μεγαλώσει το 2022… Περιμένουμε με ανυπομονησία το νέο του βιβλίο!!!

Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας αντίτυπο του Ρούντι από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο ΕΔΩ.

Είμαι η Βάσω, έχω σπουδάσει Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής στη Θεσσαλονίκη. Κατάγομαι και ζω στα Γρεβενά όπου εργάζομαι τα τελευταία 7 χρόνια σε Παιδικό Σταθμό. Η ζωή και οι προτεραιότητες μου άλλαξαν με τον ερχομό του μικρού Χρήστου, το 2017. Aπό καιρό είχα στο μυαλό μου τη δημιουργία ενός blog, αλλά η ώθηση δόθηκε μετά από μια συζήτηση στο σχολείο με τη Βούλα και τη Ναυσικά…

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα