Ο Ρούντι και τα μικρούτσικα γατιά!

Ο Ρούντι και τα μικρούτσικα γατιά!

Ο Ρούντι είναι ένα μικρό σκυλάκι, που λατρεύει να τραγουδάει, να ξύνεται, να τρέχει, να κοιμάται… Όλα αυτά προτιμά να κάνει μόνος του! Δεν του αρέσει να μοιράζεται τα πράγματά του με κανέναν… Κυρίως, όμως, δεν του αρέσει να μοιράζεται ό,τι έχει με τα καινούρια , μικρούτσικα και παιχνιδιάρικα γατάκια!

Τα γατάκια ακολουθούν παντού το Ρούντι κι εκείνος νευριάζει! Μια μέρα, λοιπόν, του παίρνουν τη μεγάλη μπλε κουβέρτα του και στην προσπάθεια του να την πάρει πίσω… η κουβέρτα γίνεται δύο κομμάτια! Συμφορά… η κουβέρτα δε φτάνει για να σκεπαστεί ο Ρούντι κι έτσι κρυώνει! Τα γατάκια,όμως, βρίσκουν τη λύση…

Τι λέτε; Θα γίνουν φίλοι ο Ρούντι με τα μικρούτσικα γατάκια;

Όλα τα παιδιά, δυσκολεύονται να μοιραστούν πράγματα που τους ανήκουν! “Ο Ρούντι και τα μικρούτσικα γατάκια” είναι το κατάλληλο παραμύθι για να μάθουν τα μικρά μας να μοιράζονται!

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο !

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα