Ο ουρανοκατέβατος λύκος και τα τρία γουρουνάκια

Ο ουρανοκατέβατος λύκος και τα τρία γουρουνάκια

Αναρωτηθήκατε κ σεις που μπορεί να έχει πάει ο λύκος από το παραμύθι “Τα τρία γουρουνάκια”; Μήπως κρύφτηκε στο δάσος; Μήπως πήγε για μπανάκι στη θάλασσα;Εμείς βρήκαμε που έχει πάει και ανακαλύψαμε και τα σχέδια του… που, μάλλον…ναυάγησαν!

Ο λύκος, λοιπόν, έχει πάει κάπου πολύ μακρυά…Εκεί που ζει, πλέον, όλη μέρα, σκέφτεται πως θα κάνει κακό στα τρία γουρουνάκια.. Γυμνάζεται, τρώει υγιεινά και σχεδιάζει πως θα φτάσει στα γουρουνάκια… Μετά από πολύ κόπο, καταφέρνει, τελικά και τα πλησιάζει, έτοιμος να τους κάνει κακό!Τι γίνεται, όμως και αλλάζουν τα σχέδια του; Γιατί φτάνει στο νοσοκομείο και ποιος θα τον φροντίσει εκεί;

Ένα παραμύθι που διδάσκει στα παιδιά πως η αγάπη “μαλακώνει” κ τον πιο σκληρό άνθρωπο!

Το υπέροχο αυτό βιβλίο γράφτηκε από την Ιωάννα Κυρίτση -Τζιώτη και εικονογραφήθηκε από τον Κυριάκο Γουνελά! Κυκλοφορεί από της εκδόσεις Παρρησία!

Είμαι η Ναυσικά, φιλόλογος - Ειδική παιδαγωγός, μεγάλωσα και ζω στα Γρεβενά. Από μικρή ήθελα να γίνω… κομμώτρια, μακιγιέζ, γιατρός… Τα σχέδια μου άλλαξαν, όταν κατάλαβα πόσο αγαπώ τα παιδιά. Κάπου εκεί, γνωρίζω και την ειδική αγωγή, που αναμφισβήτητα, με κερδίζει αστραπιαία. Πλέον, εργάζομαι σε ιδιωτικό κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στα Γρεβενά. Η ιδέα του «Παραμυθοσκόπιου» ήταν για μένα μια πρόκληση, που φυσικά, δε μπορούσα να αρνηθώ στα κορίτσια..

Δημοσιεύστε ένα σχόλιο

0
    0
    Το καλάθι σας
    Το καλάθι σας είναι άδειο Επιστροφή στο Κατάστημα